ZA ĽUDÍ: ĽSNS je životná poistka súčasnej vlády
19 | 08 | 2019 I SITA

Ľudová strana Naše Slovensko (ĽSNS) nie je opozícia voči súčasnej vláde, ale jej životná poistka. Myslí si to predstaviteľka vznikajúcej strany Za ľudí Veronika Remišová. „Vyhováranie sa politikov z kontaktov s Marianom Kočnerom sa stalo národným športom.


Či už teraz alebo v minulosti, Marian K. bol vždy človekom s prepojením na podsvetie a pri akomkoľvek kontakte s týmto človekom muselo byť jasné, že politik sa pohybuje v šedej zóne toho, čo je prijateľné a slušné," tvrdí Remišová. Portál Aktuality.sk dnes informoval, že Marian K. mal zariadiť, aby Najvyšší súd SR neoznačil ĽSNS za fašistickú stranu. Práve kotlebovci mali byť zárukou pre záchranu Ficovej vlády.

Napriek výhovorkám dotknutých politikov s odstupom času podľa Remišovej vidíme, že správy Mariana K. sa v mnohých prípadoch zrealizovali, či už išlo o pokračovanie vlády Smeru, alebo nezrušenie Kotlebovej strany. „Možné prepojenia Mariana K., Kotlebu, Lexu a plán vlády so Smerom sú mimoriadne zlou správou pre stav štátu, pretože nás vracajú do temných časov mečiarizmu a znamenajú, že na súdy, políciu a prokuratúru majú stále zásadný vplyv ľudia napojení na podsvetie. Zdá sa, že cez Mariana K. boli a sú poprepájaní všetci, ktorí mali na Slovensko devastačný vplyv – od Lexu, ich spolupracujúcich právnikov, cez Haščáka z Penty až ku niektorým súčasným stranám v parlamente. Aj zo správ Mariana K. vidíme, že Kotlebova strana nie je pre súčasnú garnitúru žiadnou opozíciou, ale skôr poistkou, ktorá môže Smeru zabezpečiť ďalšiu existenciu a parazitovanie na štáte. Orgány činné v trestnom konaní musia urýchlene preveriť každé jedno tvrdenie z komunikácie Mariana K., vrátane osôb, ktoré sú podozrivé zo spolupráce s ním," dodala Remišová.

Portál Aktuality.sk dnes informoval, že Marian K. mal zariadiť, aby Najvyšší súd SR neoznačil ĽSNS za fašistickú stranu. Práve kotlebovci mali byť zárukou pre záchranu Ficovej vlády. Threema odkrýva, že Robert Fico a jeho vláda mohli po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej – teda v čase masových protestov – počítať s podporu Kotlebovej Ľudovej strany Naše Slovensko. Desiateho marca 2018 napísal Marian K. Alene Zs. správu, v ktorej tvrdí, že Kotleba podrží Ficovu vládu. A dodáva: „Som vybavil, že NS SR (Najvyšší súd Slovenskej republiky, pozn. red.) pošle do p..e Čižnárovo podanie na zrušenie ich strany. Súd povie, že nie sú fašisti. Tak sú mi niečo dlžní. Vidím dopredu pár krokov,“ tvrdí Marian K.