VÝLOŽKY NA STOŽIAR? Hlina pritvrdzuje, Danko sa zatiaľ nenechal vyprovokovať
19 | 08 | 2019 I Peter Bachan,

Blížia sa voľby, čo znamená, že budeme čoraz častejšie svedkami rôznych pokusov o medializáciu či sebaprezentáciu zo strany kandidátov na poslancov a politických strán. Šéf KDH Alojz Hlina je jedným z najskúsenejších adeptov v tejto súťaži, čo dokazuje aj jeho vlastným stožiarom s výložkami na druhej strane Dunaja.


Hlina si myslí, že Dankov stožiar je jednoducho katastrofálny nápad a ešte horšie je jeho prevedenie - dokonca ho prirovnal k anténe nejakého mobilného operátora.

"V pondelok náš 3D Team vyvesí na vlajkový stožiar oproti parlamentu kapitánsku výložku. A. Danko ju môže uvidieť vždy, keď sa pozrie z okna kancelárie predsedu NR SR, kochať sa pohľadom na ňu môže do konca augusta," napísal Hlina na svojej stránke na Facebooku.

KOČNEROV SVET SA ROZPADÁ? Novinárov chytil do emotívnej pasce, ktorá môže byť súčasťou jeho plánu
Podľa niektorých ohlasov padli novinári zverejnením Kočnerovej komunikácie na jeho úroveň, keďže on im urobil ešte v roku 2016 to isté. Je to ale naozaj tak? Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Hlinovi nerobí problém samotný stožiar - nápad ako taký je podľa neho v poriadku. Problémové má byť jeho osadenie, teda hneď pod hlavnými schodmi pred Národnou radou. "Danko ho vrazí rovno ku schodom do NR SR, v zásade na to najhoršie možné miesto," zhrnul Hlina.

Dankova reakcia na seba nenechala dlho čakať. Šéf parlamentu mu ďakuje za to, "že svojimi akciami robí reklamu stožiaru pred budovou parlamentu", cituje jeho vyjadrenie TASR.

Ak mal Hlina zámer vyprovokovať Danka pred "jeho" sviatkom, teda 1. septembra kedy býva v parlamente deň otvorených dverí, išiel na to príliš skrátka. V porovnaní s megalomanskou šou, ktorá bude prebiehať v Deň Ústavy na Námestí Alexandra Dubčeka, je to veľmi slabý odvar.

AKTUALIZOVANÉ: Vyšetrovanie vraždy Jána Kuciaka sa blíži ku koncu. Prokurátori naznačujú divokú jeseň
O tom, že prípade vraždy novinára Jána Kuciaka chce prokuratúra podať obžaloby na jeseň, informovali v pondelok na tlačovom brífingu dozorujúci prokurátori Úradu Špeciálnej prokuratúry. Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | Peter Bachan, SITA, TASR


Aby ste si vedeli predstaviť, čo môžu zahŕňať také oslavy dňa ústavy, prečítajte si nasledujúci text.

"Kancelária Národnej rady SR pripravila bohatý program, ktorý reflektuje záujmy nielen dospelých, ale aj detí. Okrem toho areál Národnej rady SR a Bratislavského hradu patril našim záchranným, či obranným zložkám, hasičom a aj policajtom, ktorí pripravili pre záujemcov bohatý program."

"Ministerstvo obrany SR prvýkrát v Bratislave predstavilo prototyp bojového vozidla 8×8, na vývoji ktorého sa vo väčšine podieľali slovenské zbrojárske firmy. Zároveň mal rezort aj prezentáciu rôznych aktivít a aj zbrojárskej techniky, ktorá sa každoročne teší mimoriadnemu záujmu verejnosti," uvádza sa v správe SITA takmer spred roka.

Či majú parlament a prototyp vozidla 8x8 niečo spoločné, resp. aspoň niečo, čo by ich spájalo práve v Deň Ústavy na hradnom kopci, necháme už na vašej fantázii.

Tento rok Danko očividne hasí situáciu stožiarom, zrejme aj preto, aby po ňom ostala akákoľvek pamiatka, ktorá tu bude dlhšie než on sám. Ako sám hovorí, "nikto tu nie sme večne prilepení na stoličkách".

Prokuratúra potvrdila moje slová o prepojení štátu a organizovaného zločinu, hovorí Kiska
Podľa bývalého prezidenta a lídra vznikajúcej strany Za ľudí Andreja Kisku dnes prokuratúra potvrdila jeho slová o organizovanom zločine, ktorý sa stal súčasťou štátu. "Mnohí verejní činitelia podľa prokuratúry zrejme páchali trestnú činnosť s... Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | SITA