Priznanie Evy Pilarovej: Mrazivé slová o ústave
19 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová

Eva Pilarová nemala ľahký život. Ju aj syna opustil manžel, mala problémy so zákonom a postihla ju zákerná rakovina. V posledných rokoch Evu sužovali aj úrazy a dalo by sa povedať, že úspešná speváčka mizne pred očami. Jej najväčšou záchranou je manžel Jan.


"Synovi boli tri mesiace, keď odišiel s Divadlom Spejbla a Hurvínka do Západného Nemecka a Švajčiarska ... Bolo to vtedy pre mňa veľa ťažké obdobie," povedala Pilarová Aha! pre ženy. Manželovým útekom z Československa jej problémy však neskončili. Musela sa napríklad vysporiadať s leteckou tragédiou, pri ktorej zahynula pomaly celá jej kapela a tiež nastal ťažký boj s rakovinou.

Smutná správa o manželke Jiřího Krampola: Už skoro nič nevníma, má vážne poškodený mozog?
Čo nesúvisí s fajčením, ako by ani nebolo. Hanka Krampolová myslí len na cigarety, na nič iné. Krabička po prinesení musí hneď pod zámok. Z bohnickej liečebne unikli smutné správy. Žena herca Jiřího Krampola trpí. Čítať ďalej
19 | 08 | 2019 | Ján Prokop


"... slzy. To nebol strach, ja som sa zosypala. Strach z bolesti alebo z choroby to nebol. Ale bola to obava o profesii, "oznámila Eva svoju reakciu na verdikt lekárov, že jej zostáva len rok a pol života. V tomto ťažkom období speváčke najviac pomohol manžel Ján, ktorý je jej najväčšou oporou. "Manžel je zlatý človek. Keby ho nebolo, tak budem musieť byť v ústave, "dodala Pilarová.