VŠIMLI SME SI: Šesťsto tisíc českých korún za život Karla Gotta? Čo sa chystá?
17 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová, AHAonline.cz

V rámci dokončovania nakrúcania dokumentu o Karlovi Gottovi (80) sa denníku Aha! podarilo zistiť, koľko vlastne Česká televízia do národného pokladu, akým Slavík bezpochyby je, investovala! Z rozpočtu na film, ktorého režisérkou je Oľga Špátová (35), uvoľnila verejnoprávna inštitúcia čiastku 600 tisíc korún českých.


"S touto sumou produkcia dokumentu musí pracovať a z nej všetko financuje," povedal denníku Aha! dôveryhodný zdroj zo štábu. Sám Gott do filmu, ktorý by mal mať premiéru na jeseň, zatiaľ žiadnu sumu zo svojho nevkladal. "

"Vzhľadom na náklady na cestovanie, napríklad nedávno do Hamburgu, miznú peniaze z rozpočtu na dokument veľmi rýchlo," dodal zdroj.

Rytmusova Jasmina po pôrode "trpí": Je to zlé! O pomoc prosí fanúšikov
Nemá za sebou ešte ani šestonedelie, ale Jasmina Alagičová (30) už na sociálnych sieťach zúfalo prosí o rady, ako schudnúť! Rytmusova (42) manželka sa za svoje popôrodné telo dokonca natoľko hanbí, že chodí v kombinéze. Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


Oproti pôvodnému rozhodnutiu, že kvôli svojmu súčasnému vzhľadu hovoriť nebude, v dokumente prehovorí aj Gottova najstaršia dcéra Dominika (46).

"Olga Špátová so mnou natáčala rozhovor, keď som otcovi na konci júla prišla popriať k narodeninám," prezradila sama Gottová.

"A bolo to veľmi príjemné! Teraz som nakoniec rada, že som všetko prehodnotila, "dodala Dominika.

Fenomén financovala Nova

Špátová už natočila dokument k jeho sedemdesiatinám, ktorý sa volal Fenomén Gott. Vtedy ho ale financovala televízia Nova.