Spoveď zúfalej Dary Rolins: Strach, smútok aj výčitky! Čo sa stalo?
17 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová

Fanúšikovia Dary Rolins (46) skrátka nebudú mať nikdy pokoj. Najprv sa báli, že speváčke je smutno bez chlapa, teraz sa o ňu trocha obávajú aj kvôli novému príspevku na sociálnych sieťach, kde spomína smútok aj strach! Kvôli čomu?


Slovenská diva moc nepochodila, keď v poslednej dobe na Instagramu zverejňovala svoje fotky. Všetci sa do nej totiž pustili, že vyzerá smutne a že už by si mala nájsť nového partnera po rozchode s raperom Rytmusom (42).

VŠIMLI SME SI: Šesťsto tisíc českých korún za život Karla Gotta? Čo sa chystá?
V rámci dokončovania nakrúcania dokumentu o Karlovi Gottovi (80) sa denníku Aha! podarilo zistiť, koľko vlastne Česká televízia do národného pokladu, akým Slavík bezpochyby je, investovala! Z rozpočtu na film, ktorého režisérkou je Oľga Špátová... Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová, AHAonline.cz


Teraz tak zmenila taktiku a ukázala radšej snímku fotky Laury (11), ktorú má s expartnerom Matějom Homolom (46). Lenže z jej slov sršal smútok. "ONA. Viem, že nie je len moja, ale keď na ňu myslím, čo sa deje aj teraz, pretože je na športovom tábore a chýba mi - som šťastná, že existuje. Že ju mám, "napísala na sociálnej sieti Dara s tým, že ju teší, že je jej dievčatko dosť podobná, aj keď má v sebe aj niečo zo svojho otca.

Žbirka zápasí s vážnou chorobou a ruší koncerty! Manželka prehovorila
Slovensky spevák Miro Meky Žbirka (66) na poslednú chvíľu zrušil vystúpenie na 23. narodeninách televízie Markíza. Dôvodom je choroba, ktorá ho trápi už niekoľko rokov a podľahla jej aj jeho matka. Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová


"Že je môj odraz. A ja chcem byť ten odraz vo vode! Aby som bola vždy s ňou, pri nej. V dobrom, v zlom, keď jej bude smutno, bude sa trápiť, bude potrebovať pomôcť, poradiť, zachrániť. Viem, že to nie je možné, "rozpísala sa Rolins v príspevku, ktorú pochopí asi každá mamička.

ZELENÉ BLÁZNOVSTVO ZAČÍNA: Milujete hovädzie? Klimatickí aktivisti by radi naň vydali špeciálnu daň
Červené mäso by sa mohlo stať ďalšou položkou, na ktorú sa bude vzťahovať vyššia daň. Uviedla to vo svojej správe agentúra Fitch Solutions. Dôvodom je podiel tohto odvetvia priemyslu na tzv. klimatickej kríze v súvislosti s odlesňovaním a tiež -... Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Roman Suchý, TASR


Aj keď je jej jasné, že s dcérou nebude všetko prežívať, aj tak má vraj výčitky svedomia. "Ten strach a pocity výčitiek, že tam nie som, keď ma potrebuje. Aj takéto momenty prídu. To všetko sa stane aj preto, aby z nej raz vyrástla silná žena, tak ako jej mama, "dodala ešte speváčka na Instagrame a pripojila odkaz:" Lolo, ďaleko mi neuleť. "Neskôr zverejnila aj niečo zo svojho archívu a ukázala sa svetu čoby malé dievčatko, aby porovnali, či je jej dievčatko podobná alebo nie.