Ozzyho Osbournea rozplakal synov rozvod
17 | 08 | 2019 I SITA

 Anglický spevák Ozzy Osbourne sa rozplakal, keď sa dozvedel o rozvode jeho syna Jacka s Lisou Stelly. Dvojica sa zosobášila v roku 2012 a má spolu tri deti.


"Keď Jack prezradil, že sa rozvádza, Ozzy sa rozplakal a povedal, že plače, pretože vie, ako to bude syna bolieť, keďže on sám sa v minulosti rozviedol. Nechcel, aby tú bolesť musel podstúpiť aj jeho syn. Pre Jacka to bolo náročné obdobie, rozvod bol naozaj náročný a vzalo ho to," uviedla pre magazín People spevákova 66-ročná manželka Sharon Osbourne.

Sedemdesiatročný Osbourne bol v období 1971 - 1982 ženatý s Thelmou Riley.

John Michael „Ozzy“ Osbourne sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili.

Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010.

Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

VŠIMLI SME SI: Šesťsto tisíc českých korún za život Karla Gotta? Čo sa chystá?
V rámci dokončovania nakrúcania dokumentu o Karlovi Gottovi (80) sa denníku Aha! podarilo zistiť, koľko vlastne Česká televízia do národného pokladu, akým Slavík bezpochyby je, investovala! Z rozpočtu na film, ktorého režisérkou je Oľga Špátová... Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová, AHAonline.cz