CHARAKTER DÁME PREČ: Bugár takmer rok a pól klamal o stretnutí s Kočnerom. Najvyšší čas baliť kufre!
15 | 08 | 2019 I Peter Bachan

Aktuality.sk dnes ráno zverejnili nové informácie z komunikácie Mariána Kočnera a Aleny Zsuzsovej, ktoré sa týkajú predsedu koaličnej strany Most-Híd Bélu Bugára.


K téme čítajte viac:

KOČNER ZSUZSOVEJ: Tak sme s Bélom poraňajkovali a odfrčal na barikády…
Béla Bugár sa krátko po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej stretol na Maldivách s Marianom Kočnerom. Keď sa to prevalilo, tvrdil, že sa len pozdravili. Kočnerova Threema ukazuje, že to mohlo byť inak. Informuje portál Aktuality. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | redakčný výber, Aktuality.sk


Ako už všetci iste vieme, Bugár vstupom do tejto vlády zahodil aj posledné zbytky svojho "charakteru", čo sa opäť ukázalo pri posledných medializovaných informáciach z Kočnerovej komunikácie.

"Béla Bugár odletel v sobotu 3. marca 2018 po menej ako týždni od vraždy na dovolenku na Maldivy. V tom čase je na Maldivách aj Marian Kočner. Ten je ešte 4. marca nervózny. Má obavy o budúcnosť koalície. Cez Threemu píše Alene Zsuzsovej: „U Maďarov je veľmi zlá situácia. Béla to neudrží. Samozrejme, tým, že odídu z vlády, sa navždy pochovajú.“ Na druhý deň mu Zsuzsová píše, že vie o Bugárovi na Maldivách. Kočner potvrdzuje, že áno a že tam je aj údajný mecenáš Mostu-Híd Štefan Czucz," uvádzajú Aktuality.sk.

Problém ale nie je samotné stretnutie Kočnera či "známeho" - problém je v tom, že len pár dní po vražde novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej dokázal Bugár klamať celé Slovensko.

NOVÉ "KOČNEROVINY": 600 strán správ so Zsusovou, konšpirácie či oslovovanie "boss" stále nie sú všetko!
Ďalšie časti komunikácie medzi Marianom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou cez aplikáciu Threema dnes zverejnil Denník N. Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | Peter Bachan


Tu nám vzniká ďalší otáznik - aký dôvod mal Bugár na tieto tajnosti? Ak by vtedy povedal, že si dal s Kočnerom jedny raňajky, okrem posmechu a porovnávania so Sulíkovými raňajkami u Kočnera, by obišiel ešte slušne.

Po dnešku je už všetko inak - či už sú to maďarské strany ako SMK či strana Zsolta Simona, alebo aj zvyšné strany na slovenskej politickej scéne, mali by jednoznačne vylúčiť povolebnú spoluprácu s Bugárom.

Dámy a páni, práve teraz máte jedinečnú možnosť pozorovať tak dlho očakávaný pohreb vládnej koalície. Ale pozor - stále nie sme na konci. Je stred augusta a voľby ešte nie sú za dverami, čo znamená, že sa dovtedy podozvedáme ešte zaujímavejšie informácie z "Kočnerovho sveta".

Nečakajte však kajúcne slová predsedu Mostu, to by ste boli na omyle - Bugár bude, ako vždy, "zapierať, zapierať, zapierať".

Jeho "Charakter" by sa už dal priamo prirovnať k toľko spomínanej chrbtici šéfa Smeru Roberta Fica - je to niečo, čo sa jednoducho vyparilo do poslednej kvapky.

Ak ste mali pocit, že tohtoročné leto je mimoriadne teplé, počkajte si na jeseň - čaká nás také "peklo", o ktorom sa Čižnárovi ani nesnívalo.

"Vydrž. Kali to rieši," písal Kočner Zsuzsovej, keď chceli spolu založiť stranu Cieľ
Marián Kočner si s Alenou Zsuzsovou písal o "Hranolovi" či "Kalim", ktorý mu mal pomáhať s registráciou strany Cieľ, ktorú plánovali spoločne aj s bývalým SIS-károm Petrom Tóthom, píše Denník N. Čítať ďalej
14 | 08 | 2019 | Peter Bachan