Svadba ktorá neprebehla podľa plánov: Rytmus a Jasmina prezradili ako to bolo
14 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Rytmus a Jasmina Alagic sú manželmi už takmer tri mesiace, no až teraz vyšlo najavo, že to celé mohlo byť úplne inak. Svadba známeho slovenských páru totiž neprebehla podľa pôvodného plánu.


Rytmus a Jasmina Alagic sú od tohto roku hrdými rodičmi aj manželmi, ale ako sa ukazuje, z viacerých dôvodov to tak nemuselo vôbec byť. Hviezdny slovenský pár sa o tom zveril pre časopis Eva. "Dôležité bolo, že sme sa stretli v momente, keď som už vedel, čo od vzťahu chcem. Keby sme sa stretli skôr, zrejme by bolo všetko inak, "priznal Rytmus.

"V určitom veku bol zo mňa extrémny karierista a individualista, okolo kariéry sa muselo všetko točiť a všetci to museli akceptovať," pripustil rapper. Potom sa ale objavila osudová žena, Jasmina. "Vždy som bol plný lásky, ale od chvíle, čo som poznal Jasminu, hneď do seba všetko zapadlo a zmenilo ma to bez toho, aby to odo mňa niekto vyžadoval," pokračuje.

Dara Rolins dostala odkaz, ktorý jej má otvoriť oči: Nájdi si chlapa! Ako na tom so vzťahmi je?
Dara Rolins často krát zverejňuje na sociálnych sieťach pomerne provokatívne fotky, fanúšikovia prišli so svojráznym vysvetlením, prečo to robí. Údajne je to kvôli tomu, že si od rozchodu s Rytmusom nikoho nenašla. Ako na tom so vzťahmi vlastne... Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Hoci išlo o obojstrannú lásku na prvý pohľad, Jasmina a Rytmus ešte v takomto čase neboli svoji. Pôvodne mali termín svadby až v septembri, nakoniec ho kvôli dieťaťu presunuli už na máj. Prečo sa tak rozhodli?

"Nemyslím si, že je dobré sa brať len kvôli dieťaťu, ale my sme svadbu aj tak chceli, a keď sme sa mali rozhodnúť, či ju urobíme pred alebo po príchode dieťaťa na svet, tak sme sa zhodli, že pocitovo chceme, aby dieťa prišlo do rodiny, kde budeme mať všetci jedno priezvisko, "povedala časopisu Ewa balkánska kráska.

"Takto to má byť. Už to nie je len chodenie. Je to náš rozprávkový život, "dodal Rytmus a nezabudol zopakovať, že skôr si myslel, že mu k šťastiu stačí kariéra. Jasmina ho však presvedčila o opaku.

Meghan a Harry budú známi ako gróf a grófka z Dumbartonu, v pláne majú cestu do Škótska
Princ Harry a Meghan majú týchto dňoch na pláne cestu na škótsky zámok Balmoral, letné sídlo kráľovnej Alžbety. Práve panovníčka sa mala postarať o to, že jej vnuk s manželkou dostanú iný titul a nebudú iba "zo Sussexu". Informoval server... Čítať ďalej
12 | 08 | 2019 | Ján Prokop