Bratislavský dopravný podnik podpísal zmluvu na čistenie vozňov za 1,2 milióna eur
13 | 08 | 2019 I SITA

 Dopravný podnik Bratislava (DPB) podpísal tento mesiac rámcovú zmluvu na čistenie vozňov s firmou Cata-Real za takmer 1,2 mil. eur. Zmluva platí na dobu určitú, a to konkrétne 12 mesiacov. Vyplýva to z informácií vo Vestníku Úradu verejného obstarávania.


Zákazku rozdelili na tri časti, prvá časť sa týka autobusov vozovne Trnávka, Jurajov dvor a Krasňany, predpokladaná hodnota tejto časti zákazky bola 493-tisíc eur bez DPH. Cata-real ponúkla o približne 8-tisíc eur nižšiu cenu ako bola predpokladaná hodnota, teda 485-tisíc eur.

Druhá časť zákazky sa týkala autobusov vozovne Petržalka, predpokladaná hodnota tejto časti zákazky je 229-tisíc eur, Cata-Real vyčistí tieto autobusy za 224-tisíc eur, teda s približne päťtisíceurovým rozdielom oproti predpokladanej hodnote.

Park Ostredky sa zmení na Ružinovský komunitný jarmok
Park Ostredky v bratislavskom Ružinove sa vo štvrtok (15. 8.) zmení na Ružinovský komunitný jarmok. Ten opäť predstaví lokalitu prostredníctvom obyvateľov či výrobcov a predajcov. Čítať ďalej
13 | 08 | 2019 | TASR


Poslednou časťou zákazky je čistenie električiek a trolejbusov, jej predpokladaná hodnota bola 448-tisíc eur a Cata-Real predložila ponuku s cenou 445-tisíc eur, v poslednej časti zákazky teda DPB ušetrí tritisíc eur.

Okrem víťaznej firmy Cata-Real so sídlom v Dolnom Kubíne predložili ponuky ďalšie tri spoločnosti. Podľa zápisnice z vyhodnotenia ponúk bolo v prvej a druhej časti zákazky poradie uchádzačov rovnaké.

Na druhých miestach sa ocitla spoločnosť Slovclean so sídlom v Bratislave, na tretích miestach firma Atalian SK a na štvrtých spoločnosť Blitz Blank Facility takisto so sídlom v Bratislave.

V prípade čistenia trolejbusov a električiek, teda v tretej časti zákazky sa na druhom mieste takisto umiestnila firma Slovclean, tretia v poradí však bola firma Blitz Blank Facility a spoločnosť Atalian SK bola až na štvrtom mieste.