Karel Gott sa rozplakal pred kamerami: Potrebujem svoju drogu, bez nej nemôžem fungovať!
09 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Karel Gott dostal darček k nedávnym osemdesiatinám aj od nemeckej televízie MDR! Tá s ním totiž natočila nákladný dokument o jeho živote. Slávik sa v ňom pri putovaní po dôležitých miestach svojho života rozplakal a priznal, že bez spievania nemôže fungovať.


Karol je v Nemecku od 60. rokov stále veľmi populárny, čo si tiež tvorcovia z verejnoprávnej televízie MDR moc dobre uvedomovali, a preto tiež do hodinu a pol trvajúceho dokumentu investovali veľa peňazí.

Gott v ňom hovorí nielen v záberoch priamo z vily na Bertramke, ale aj z rodinného mercedesu. V ňom totiž spolu so štábom obišiel najdôležitejšie pražské miesta jeho kariéry. "Tu je O2 arena, najväčšia česká hala, kde som niekoľkokrát koncertoval. Predtým som do týchto miest jazdil do fabriky, " smial sa Karel.

Smutná správa pre Karla Gotta: zomrel člen jeho tímu!
Tak toto mu na zdraví nepridá! Vo veku 65 rokov zomrel hlavný scénograf koncertov Karla Gotta, architekt Michael Klang. Podľa jeho blízkych neprežil infarkt, ktorý sa mu prihodil uprostred práce na ďalších televíznych a divadelných projektoch.... Čítať ďalej
05 | 08 | 2019


Keď sa ale Karel so štábom presunul na Václavské námestie, Slávikovi sa začal lámať hlas a bolo vidieť, že má oči zaliate slzami. "Tu bola kaviareň Alfa. Tu som začínal, " predniesol a radšej stočil pohľad od kamery. Prúd spomienok na neho doľahol.

"Toto celé bola kaviareň. Šatňa, bar a tu ľudia na parkete za sprievodu skvelej kapely tancovali, " opísal potom v ďalšom zábere priamo z pasáže Alfa. I tu sa mu tísli slzy do oči.

Keď v závere dokumentu dostal otázku, prečo aj cez zdravotné problémy a vek stále pracuje, odpovedal: " Za tie roky, čo som na scéne, sa pre mňa spievanie a javisko stalo legálnou drogou. A ja tu drogu potrebujem, inak nie som schopný fungovať. "

ŠOK: Fatálna chyba lekárov stála život trojročného chlapca, čo sa vlastne stalo?
Škótskom otriasol tragický prípad vážneho zlyhania lekárov. Malý Logan zomrel len pár týždňov po oslave svojich tretích narodenín. Jeho rodina spozornela vo chvíli, keď začal krívať na pravú nohu, no lekári odmietli prípad riešiť. Čo sa... Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | Ján Prokop