Jiří Krampol má hlavu v smútku: Manželka Hanka sa mu nevrátila domov!
08 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Ženu českého herca Jiřího Krapola Hanku Krampolovú previezli z Červeného Dvora do Bohnic. Krampol neváhal ani len sekundu a ihneď šiel za ňou. "Potrebujem fajčiť!" Vybafla na neho manželka. "To sa fakt nedá, nepovedala mi ani Ahoj," informujú české médiá.


V utorok previezli Krampolovú z liečebne, kam herec nesmel ani na návštevy, do pražských Bohnic. Podľa herca má poškodený mozog z liekov, ktoré zapíjala alkoholom, a teraz dúfa, že jej lekári pomôžu. Ale ako sa sám presvedčil, keď prvýkrát videl Hanku po 27 dňoch, zaujímali ju len cigarety.

"Začala zaplaťpánboh jesť, pribrala šesť kíl, ale v hlave má stále len cigarety," zveril sa Krampol. "Nemôžem sa zrútiť, snažím sa byť silný," poznamenal, evidentne smutný z toho, ako ďaleko všetko zašlo.


Smer-SD nepodporí verejnú voľbu kandidátov na sudcov Ústavného súdu, vyhlásil Tomáš
Smer-SD nepodporí verejnú voľbu kandidátov na sudcov Ústavného súdu (ÚS) SR. Pre TASR to povedal poslanec Národnej rady (NR) SR Erik Tomáš (Smer-SD). Čítať ďalej
08 | 08 | 2019 | TASR

Žene priniesol do liečebne knižky, ale ju to vraj vôbec nezaujíma. "Má pocit, že jej ubližujem, keď nemôže ísť domov. Ale ona sa už nevie správať normálne, nevie doma upratať, uvariť a rozprávať sa," zúfa herec.


"Nič ju nezaujíma. Ani muzika, a to hrávala na klavíri, ani čítanie, a ani to keď rozprávam o našich známych. Len sa pýta ako kolovrátok na cigarety!," dodal Krampol.


Snaží sa na trápenie nemyslieť, chodí cvičiť, doma si varí a pozitívne víta ponuky priateľov na stretnutia, aby prišiel na iné myšlienky. Naďalej čaká, akú diagnózu stanovia psychiatri jeho žene.


ŠOK! ČO VLASTNE JEME: Zamorené jablká a citrusy po celej EÚ obsahujú pesticidy poškodzujúce mozog
Zhruba každý štvrtý citrus a každé desiate jablko v EÚ obsahujú zvyšky pesticídu chlórpyrifosu, s ktorým sa spájajú vážne zdravotné problémy vrátane poškodzovania mozgu detí a hormonálnej nerovnováhy. Informuje o tom organizácia Pesticide Action... Čítať ďalej
08 | 08 | 2019 | Ján Prokop