Smutná správa pre Karla Gotta: zomrel člen jeho tímu!

Tak toto mu na zdraví nepridá! Vo veku 65 rokov zomrel hlavný scénograf koncertov Karla Gotta, architekt Michael Klang. Podľa jeho blízkych neprežil infarkt, ktorý sa mu prihodil uprostred práce na ďalších televíznych a divadelných projektoch. informoval Blesk.cz.


Človek by si až myslel, že spolu spolu niečo veľké urobíme, pretože je veľa času... Michal Klang, jeden z mojich Najbližších spolupracovníkov a kamarátov umrel? "Oznámil Klangovo úmrtie na Facebooku televízny režisér Petr Soukup.

Najstaršia Gottova dcéra, Dominika, bola v Prahe na návšteve za svojou mamou
Najstaršia dcéra Karla Gotta, Dominika, zavítala do Prahy na návštevu za svojou mamičkou Antoniou Zacpalovou, ktorú nevidela takmer dva roky. Čítať ďalej
31 | 07 | 2019 | Ján Prokop


Klang okrem iného stál za scénografiou vianočného koncertu Českého slávika z pražskej Lucerny, kedy nad ním lietali anjeli. Taktiež sa podieľal na scéne pre turné Karla Gotta a Heleny Vondráčkovej v rokoch 2002 a 2003. "Táto správa ma veľmi ranila, pretože som Michaela Klanga poznala mnoho rokov. Obdivovala som ho, pretože jeho práca bola výnimočná. Je mi to veľmi ľúto, jeho odchod je veľká rana pre umelecký svet, "oznámila na sociálnych sieťach Helena.

Rodák z Dačíc sa roky podieľal na priamych prenosoch Miss ČR alebo Českého slávika. Bol tiež podpísaný pod dizajnom nového štúdia Otázok Václava Moravca.

Dara Rolins a pravda o dieťati s Rytmusom
Nie je tajomstvom, že Rytmus alias Patrik Vrbovský chcel mať so speváčkou Darou Rolins dieťa. Bolo to ale naozaj tak, ako raper tvrdil? Podľa Dary nie tak celkom.. Informoval Nový Čas. Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop