KRIMI: Po nehode si privolal policajtov, nafúkal takmer 1,7 promile
05 | 08 | 2019 I SITA

Opitý mladík havaroval na Domaši (okres Vranov nad Topľou) a sám si privolal policajtov. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, 19-ročný Trebišovčan na Felicii jazdil medzi stanujúcimi.


S autom následne zišiel do odvodňovacieho kanála. V jazde už nemohol pokračovať a tak privolal policajtov. Tí mu pri dychovej skúške namerali takmer 1,7 promile alkoholu v dychu. Trebišovčan čelí obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Stíhaný je na slobode.

Opitý bol aj ďalší mladý šofér na Domaši. Keďže posádka nebola pripútaná, zastavila ich policajná hliadka a vodiča podrobili dychovej skúške na alkohol. Dvadsaťdvaročnému mladíkovi z Radomy namerali vyše 1,5 promile. Aj v tomto prípade vodiča obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

KRIMI: Polícia v Žilinskom kraji odhalila minulý týždeň 37 vodičov pod vplyvom alkoholu
Polícia zaevidovala v uplynulom týždni na cestách Žilinského kraja pod vplyvom alkoholu 26 vodičov motorových vozidiel a 11 vodičov nemotorových vozidiel. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko... Čítať ďalej
05 | 08 | 2019 | TASR