Brat vojvodkyne Kate bojuje so psychickými problémami. Prečo sa odlúčil od rodiny?
22 | 07 | 2019 I Ján Prokop

James Middleton, brat vojvodkyne Kate prehovoril otvorene o svojich depresiách. Najmladší člen súrodeneckej trojice Middleton začal s liečbou pred rokom, a od tej doby urazil veľký kus cesty. K lepšiemu psychickému rozpoloženiu mu pomáha nielen jeho partnerka, ale aj jeho psia svorka.


Zdravotné problémy sa začali v roku 2003, kedy jeho najstaršia sestra Kate začala chodiť s následníkom britského trónu, princom Williamom. Z neznámeho mládenca sa tak počas chvíľky stala verejne známa osobnosť.

"Zo dňa na deň som vtedy bol neustále verejne odsudzovaný. Stále som robil niečo, čo bolo z pohľadu novinárov zle. Cítil som sa pod obrovským tlakom a vnímal som tú ťažobu zodpovednosti za celú našu rodinu, "zveril sa Middleton podľa iDnes.cz v rozhovore pre magazín Tatler.

Rodinná chvíľka? Kate a Meghan sa stretli pri "súboji" ich manželov!
Vojvodkyne Kate a Meghan bok po boku? Aspoň na pár hodín zakopali vojnovú sekeru, aby sa s deťmi mohli vypraviť na športové stretnutie v póle, v ktorom sa stretli nerozluční bratia William a Harry. Aj medzi nimi to však kvôli manželkám v poslednej... Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | Ján Prokop


"Bol som vtedy naozaj na dne. Rodičia vedeli, že sa niečo deje. Ale ja som ich od seba v určitú chvíľu úplne odstrihol. Nekomunikoval som s nikým z rodiny. Pod vodou však tiež dokážete vydržať len po určitú obmedzenú dobu, "vysvetlil brat vojvodkyne.

Najmladší člen rodiny sa teraz cíti oveľa lepšie. Počas ťažkého životného obdobia mu je veľkou oporou priateľka Alizee Thevenetová a tiež jeho psi. Práve jeho štvornohí kamaráti s ním odišli do hôr na miesto, ktoré miloval už ako dieťa, kde si zrovnal myšlienky. "Došlo mi, že s tým nemôžem bojovať sám a musím čo najskôr vyhľadať pomoc. Už vo chvíli, keď som si to uvedomil a akceptoval, sa mi dosť uľavilo," zveril sa v rozhovore pre magazín Tatler.

Podľa webu iDNES.cz sa James prvýkrát rozhodol o svojich problémoch porozprávať v januári tohto roka. Svojim prejavom v tom čase podporil charitu svojho švagra princa Williama. "Veľmi dobre viem, že môj život nie je vôbec zlý, ba práve naopak. Ale ani to ma nerobí imúnnym voči depresii. Je zložité popísať, aké pocity niekedy mávam. Je to choroba, rakovina mysle. "

ŠPORT: Alaphilippe žije svoj sen. Ak príde o žltý dres, rád by ho odovzdal Pinotovi (TOUR DE FRANCE)
Tour de France vstupuje do rozhodujúceho týždňa s nečakaným lídrom. Julian Alaphilippe svojimi výkonmi pobláznil Francúzsko, čakajúce na svojho šampióna najslávnejších pretekov už 34 rokov. Dve víťazné etapy, celkovo štyri pódiové umiestnenia a... Čítať ďalej
22 | 07 | 2019 | SITA