ŠPORT: Sabbatini zahral v Severnej Karolíne sedem rán pod par, po úvodnom kole je tretí
02 | 08 | 2019 I SITA

Slovenský golfový reprezentant Rory Sabbatini má za sebou vynikajúce prvé kolo na turnaji Wyndham Championship s dotáciou 6,2 milióna amerických dolárov, ktorý je súčasťou seriálu PGA Tour.


Na ihrisku v meste Greensboro v Severnej Karolíne potreboval na absolvovanie úvodných osemnástich jamiek iba 63 rán a so skóre -7 mu patrí delené tretie miesto. O vedúcu pozíciu s bilanciou -8 sa delia An Byeong-hun a Im Sung-jae z Kórejskej republiky.

Štyridsaťštyriročný Sabbatini zahral vo štvrtok len jediné bogey na štvorparovej deviatej jamke. V ostatných prípadoch si pripísal až šesťkrát birdie a na päťparovej pätnástej jamke dosiahol dokonca eagle.

Ak by sa rodák z juhoafrického Durbanu udržal na tretej pozícii, v hodnotení FedexCupu by si polepšil o jedenásť miest na 33. pozíciu. Takýto výsledok by ho opäť priblížil k účasti na záverečnom turnaji sezóny Tour Championship, kde sa predstaví tridsiatka najlepších golfistov ročníka.

ŠPORT: Trnava mala na dosah postup do 3. predkola, ďalej však ide Lokomotiv Plovdiv
Futbalisti Spartaka Trnava nepostúpili do 3. predkola Európskej ligy 2019/2020. Zverenci trénera Ricarda Chéua síce vo štvrtkovej domácej odvete druhého predkola zvíťazili nad bulharským Lokomotivom Plovdiv 3:1, no pred týždňom u súpera prehrali a... Čítať ďalej
02 | 08 | 2019 | SITA