RTVS uvedie novú cestovateľskú šou S úsmevom po Slovensku
30 | 07 | 2019 I SITA

 Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) v septembri uvedie novú cestovateľskú šou S úsmevom po Slovensku. Relácia bude mať osem epizód, ktoré nielenže ukážu krásy Slovenska, ale prinesú zábavu aj napätie. Prvá časť bude mať premiéru na Jednotke začiatkom septembra.


Krásy Slovenska divákom a diváčkam ukážu celebritní cestovatelia - humoristi Marián Čekovský a Juraj Šoko Tabaček a herečky Jana Kovalčíková a Dominika Kavaschová. Každá epizóda šou sa bude venovať niektorému zo slovenských krajov, po ktorých ich bude sprevádzať bývalý hokejový reprezentant Boris Valábik.

Na cestovateľov čakajú na ich cestách viaceré zastávky vrátane historických miest, folklórnych dominánt a prírodných krás. Zavítajú pritom na menej známe a nepoznané kúty Slovenska. Dôležitú úlohu počas ich cestovania hrá moment prekvapenia, pretože štvorica netuší, čo ju čaká. „Nikto nám nič nechce prezradiť. Ráno nevieme, kde večer skončíme a nevieme ani, kde budeme medzitým. Spoznáme veci, ktoré sme dovtedy nevideli a zažijeme veci, ktoré sme nezažili,“ vysvetlil Tabaček.

Valábik bude počas šou šoférom ikonickej dodávky a tiež na začiatku každej časti preverí vedomosti hráčov v rýchlom teste o kraji, ktorého sa týka. Ponuku na účinkovanie v S úsmevom po Slovensku prijal s nadšením. „Dosiaľ som strávil väčšinu života v zahraničí a na cestovanie po krásach Slovenska nebol čas, aj keď ich tu v našej malej krajine máme množstvo. Ponuku zapojiť sa do niečoho takéhoto som preto s nadšením privítal," prezradil.

Vrtuľníky a lietadlá ATE budú aj najbližších šesť rokov pomáhať pacientom v SR
Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou sa rozhodol vydať spoločnosti Air – Transport Europe (ATE) povolenie na prevádzkovanie ambulancie Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) vo všetkých siedmich strediskách na Slovensku aj na... Čítať ďalej
30 | 07 | 2019 | SITA