Rodinná chvíľka? Kate a Meghan sa stretli pri "súboji" ich manželov!
11 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyne Kate a Meghan bok po boku? Aspoň na pár hodín zakopali vojnovú sekeru, aby sa s deťmi mohli vypraviť na športové stretnutie v póle, v ktorom sa stretli nerozluční bratia William a Harry. Aj medzi nimi to však kvôli manželkám v poslednej dobe údajne škrípe, avšak v stredu na všetky problémy zabudli.


Hoci si vojvodkyňa Kate Middleton a Meghan Markle údajne nemôžu prísť ani na meno, v stredu pôsobili ako najlepšie kamarátky. Buď sa dokážu dokonale pretvarovať, alebo sa už stačili uzmieriť.

S deťmi sa vypravili do anglického Wokinghamu, kde sa na charitatívne účely stretli v póle princovia William a Harry.

Slovensko bude v roku 2024 predsedať Regionálnemu výboru WHO
Slovensko bude predsedať 74. zasadnutiu Regionálneho výboru Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) pre Európu v roku 2024. Bude to prvýkrát, čo bude Slovensko predsedať WHO. Vyplýva to z dokumentu Ministerstva zdravotníctva SR v medzirezortnom... Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | TASR


Meghan na prekvapenie všetkých priviezla aj malého Archieho. Nikto nečakal, že americká herečka vystaví svojho dvojmesačného syna takto skoro. O dva dni skôr chlapčeka nechala pokrstiť, pričom tento obrad prebehol v prísnom utajení.

Deti nenechala doma ani vojvodkyňa Kate, u ktorej to je už zvykom. Princ George a princezná Charlotte rastú ako z vody a poriadne podrástol aj ich mladší braček princ Louis.

Mnohí poukazovali na to, aký je veľký rozdiel medzi Kate a Meghan v roli matky. Vojvodkyňa zo Sussexu totiž držala Archieho očividne neisto. Starať sa o bábätko sa však ešte len učí, pričom Kate už má päťročnú prax.

„Neberte nám migrantov“ V Lipsku sa strhli nepokoje, pre deportáciu migranta
V nemeckom Lipsku sa strhol relatívne pokoný protest, ktorý napokon vyústil do násilného stretu protestujúcich s políciou. Protesty začali pokojnou demonštráciou, keď niekoľko obyvateľov Lipska obkľúčilo hliadkové auto polície a zabarikádovali... Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič