Ukradol auto aj s tromi deťmi. Nahnevaní rodičia ho dostihli v kolóne, vytiahli a zlynčovali
20 | 07 | 2019 I František Németh

Päťdesiatštyriročný zlodej a nečakane aj únosca, ale nedošiel ďaleko. Dostal sa do dopravnej zápchy. A rozčúlení rodičia, ktorí sa za ním rozbehli aj s niekoľkými ľuďmi zo susedstva vozidlo dostihli. Muž sa pokúsil z auta uniknúť po svojich, ale márne. Hlúčik, ktorý sa okolo neho vytvoril, ho dokopal až do bezvedomia, informoval otom americký Buzzfeed.


Potom zasiahla polícia a záchranka ťažko zraneného zlodeja odviezla do nemocnice, kde nakoniec zomrel. V rámci prvého vyšetrovania polícia už oznámila, že zatiaľ nemá v úmysle niekoho zo smrti páchateľa obviniť, napísal denník The Philadelphia Inquirer na svojej webovej stránke.

K incidentu došlo večer, keď žena narýchlo išla navštíviť tiež 25 ročného pizzera, s ktorým má dve z troch dočasne unesených detí vo veku od siedmich mesiacov do piatich rokov. Zlodeja dostihol rozvášnený otec, ktorý ho po krátkom prenasledovaní zložil k zemi.

Polícia predbežne rodičov detí vypočula a potom prepustila. Zatiaľ sa venuje zháňaniu prípadných záberov z bezpečnostných kamier.

ŠOK: Herca z Honkongu bodli priamo na pódiu počas verejného podujatia (VIDEO)
Hongkonský herec bol nečakane bodnutý do brucha pred kamerami a šokovaným publikum na pódium pri propagačnej akcii v Číne. Čítať ďalej
20 | 07 | 2019 | Marek Molnár