ŠPORT: Slovan pri vstupe do ligy povedie Radenkovič ako tréner
19 | 07 | 2019 I SITA

Futbalový ŠK Slovan Bratislava má dočasnú náhradu za odvolaného trénera Martina Ševelu. Pri ouvertúre "belasých" vo Fortuna lige 2019/2020 na ihrisku nováčika súťaže povedie mužstvo obhajcu majstrovského titulu Vladimir Radenkovič.


"Vedením prvého tímu ŠK Slovan Bratislava bol poverený doterajší asistent trénera Vladimir Radenkovič, ktorý povedie mužstvo už v sobotňajšom súboji s FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa," uvádza sa v správe na oficiálnom webe Slovana.

ŠPORT: Jozef Čapkovič ostro kritizuje hráčov Slovana. Nezáleží im na klube a ich prioritou sú peniaze, hovorí legenda
"Slabá bojovnosť, nepresnosti v kombinácii, nedalo sa na to pozerať," takýmito slovami zhodnotil pre agentúru SITA stredajší výkon hráčov Slovana Bratislava na pôde čiernohorského klubu FK Sutjeska Nikšič bývalý československý reprezentant Jozef... Čítať ďalej
18 | 07 | 2019 | SITA


Radenkovič pôsobí v Slovane Bratislava od roku 2016. Srbský kormidelník je držiteľom UEFA PRO licencie, ktorá je potrebná na pozíciu hlavného kouča v najvyššej slovenskej súťaži.

Ako je známe, vedenie úradujúceho slovenského futbalového majstra vo štvrtok odvolalo z pozície hlavného trénera Martina Ševelu. Dôvodom boli neuspokojivé výsledky a vyradenie v 1. predkole Ligy majstrov proti čiernohorskému klubu FK Sutjeska Nikšič. Spoločne so Ševelom, ktorý sa stal hlavným kormidelníkom Slovana v októbri 2017, skončil aj jeho doterajší asistent Ivan Vrabec. Bratislavský tím v uplynulej scéne na domácej ligovej scéne dominoval a získal titul šampióna.

ŠPORT: Líder Alaphilippe je víťazom individuálnej časovky v Pau, zvýšil náskok pred Thomasom (Tour De France)
Aktuálny líder 106. ročníka cyklistických pretekov Tour de France Julian Alaphilippe sa stal nečakaným víťazom piatkovej 13. etapy, ktorou bola individuálna časovka na 27,2 km v meste Pau. Čítať ďalej
19 | 07 | 2019