Otec pod vplyvom alkoholu hodil svojho syna do oceánu. Zhrozený okoloidúci ihneď privolali políciu!
19 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Američan John Bloodsworth z mesta Daytona Beach sa ukázal ako naozajstný otec na pohľadanie. Opitý sa v pondelok v noci rozhodol, že naučí svojho päťročného syna plávať. Hodil ho z móla priamo do oceánu. Dieťa sa našťastie neutopilo.


Bloodsworth hodil syna do vôd Atlantického oceánu a potom za ním skočil do mora pospiatky salto. Chlapec sa topil a plakal. Keď to videli okoloidúci, zavolali políciu. Na mieste totiž nemali v tú dobu službu žiadni plavčíci, uviedol spravodajský web Heavy.com.

MERKELOVÁ REAGUJE: Moje zdravie mi dovoľuje aj naďalej vykonávať funkciu kancelárky
Nemecká spolková kancelárka Angela Merkelová chápe záujem médií o svoje zdravie, pričom však opätovne zdôraznila, že aj napriek nedávnym triaškam je spôsobilá naďalej vykonávať svoju funkciu. Merkelová to vyhlásila v piatok v Berlíne počas letnej... Čítať ďalej
19 | 07 | 2019 | TASR


Potom, čo strážcovia zákona vytiahli dieťa z vody, zatkli jeho otca. "Pôjdem do väzenia za to, že som úžasný ," hovoril im pod vplyvom alkoholu. " Musím mu dať lekciu. Nemohol som si vybrať lepšie miesto, "tvrdil ďalej. Vystrašené dieťa policajti následne odovzdali do rúk matke.

Muž po bol vytriezvení, obvinený zo závažného ohrozenia dieťaťa a opitosti vo vzdialenosti 45 metrov od móla, čo je prísne zakázané. Z väzby bol však nakoniec prepustený po tom, čo bola zaplatená kaucia vo výške v prepočte vyše 1 300 eur. Chudák jeho syn. Vytrpel si škaredé trauma.

Polícia identifikovala muža podozrivého z podpaľačského útoku v Kjóte v Japonsku
Japonská polícia zverejnila meno muža podozrivého z podpaľačského útoku na štúdio animovaného filmu v japonskom meste Kjóto. Čítať ďalej
19 | 07 | 2019