Dara Rolins si po rozchode ťažkú hlavu nerobí. Na Rytmusa si už ani nespomenie!
19 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Speváčka Dara Rolins sa už dávno oklepala z rozchodu s Patrikom Vrbovským alias Rytmusom a priznala, že si na neho už ani nespomenie. V nedávnej spovedi dokonca prezradila, aký má vzťah s otcom dcéry Laury, spevákom Matějom Homolom, a tiež či už sa objavil ten pravý!


Rozchod so spevákom Matějom Homolom, s ktorým má Dara Rolins dcéru Lauru, ju pred deviatimi rokmi poriadne zabolel.

"Niekto rozchod prežíva viac, niekto menej. Niekto má tendenciu byť krutý, ubližovať, riešiť a niekto sa nad to dokáže povzniesť. Je to taký mix všetkých emócií a v podstate sú všetky namieste, " vyhlásila speváčka v rozhovore pre denník Nový Čas.

Dara Rolins a pravda o dieťati s Rytmusom
Nie je tajomstvom, že Rytmus alias Patrik Vrbovský chcel mať so speváčkou Darou Rolins dieťa. Bolo to ale naozaj tak, ako raper tvrdil? Podľa Dary nie tak celkom.. Informoval Nový Čas. Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Hlavným dôvodom, že sa z nich postupom času stali kamaráti, je ich spoločná dcéra. "Laura bola silným dôvodom, aby sme dostali rozum a našli spoločnú reč. Je to už dlho. Laura vyrastá vo veľmi vyrovnanom a harmonickom vzťahu, "  dodala Rolins k bývalému partnerovi Homolovi .

Keď však prišla reč na Rytmusa , tam už tak harmonický vzťah očividne nebol. "Keď sa povie Patrik, nemám žiadne emócie. Je to minulosť, je to niečo, čo je za mnou, a ani na sekundu sa za deň nezamýšľam a nespomeniem si, " popísala Dara aktuálny vzťah k Rytmusovi, s ktorým bola skoro sedem rokov.

"Nemyslím si, že by bol na to nejaký dôvod. Ani ma z toho pri srdci nepichá, ani sa z toho neradujem. Je mi to v podstate jedno a klamala by som, keby som tu rozprávala o nejakých iných emóciách než pravdivých, sama priznala, že sa jej to už netýka, " táto téma je pre ňu tabu.

Okolo krásnej speváčky sa točí veľká kopa chlapov, no ako sama hovorí, zatiaľ ju nikto nezaujal. "Zatiaľ sa neobjavil nikto, okolo koho by som sa chcela točiť aj ja, takže ideme ďalej," povedala Rolins s šibalským úsmevom.

Aby muž speváčke padol do oka, mal by podľa jej slov byť výnimočný a skrátka niečím zaujať. Predovšetkým osobnosťou, vtipom a mal by mať charizmu. "Jednoducho to musí byť taký týpek,"  vysvetlila Rolins.

Dara Rolins o vzťahu s jej dospievajúcou dcérou, ktoré témy sú u nich doma tabu?
Dcéra Dary Rolins už dospela do puberty a z toho dôvodu prechádza materská rola speváčky do trochu inej polohy. Dospievanie so sebou totiž nesie aj rad problémov, ale aj lások. Ako toto obdobie so svojou dcérou speváčka momentálne... Čítať ďalej
18 | 07 | 2019 | Ján Prokop