Drobný venoval Gottovi dojemnú pieseň. Chcel by mu ju najradšej dať do vlastných rúk, no nemôže!
13 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Hoci ich vzťah v poslednej dobe nieje práve najlepší, Milan Drobný na Karla Gotta stále nezanevrel a poprial mu všetko najlepšie k narodeninám. Dokonca mu zložil aj novú pieseň.


"Z mojej strany priateľstvo stále platí, ja som Karlovi nič neurobil, ale niečo sa niekde povie, a následne sa to potom napíše trochu inak. Keby sme si to povedali osobne, bolo by to všetko inak," prehovoril Drobný Blesku a pripomenul tak spor, ktorý sa medzi nimi znovu rozhorel po vydaní knihy Blesku Náš Karel, v ktorej Drobný opisuje, ako mu Gottov vodič Olda Havránek povedal, že Ivana Gottová "mláti svojho muža".

Nasledovala ostrá slovná prestrelka, kde sa Gott vyjadril, že s ním ako kamarátom navždy skončil. Ten sa ale nevzdal a rád by mu osobne poprial k 80. narodeninám, aj keď to nie je možné.

"Ja ho nemám ako kontaktovať, pretože nemám ani jeho telefónne číslo. Jediné čo mi zostáva, je poslať darček do vlastných rúk," priznal a uviedol, že ide o jedinečnú pesničku.

TRAGÉDIA PRE MIESTNYCH ZAMESTNANCOV: Požiar v Kolárove zlikvidoval firmu na výrobu parkiet
Desiatky hasičov so šiestimi cisternami zasahujú pri rozsiahlom požiari firmy na výrobu parkiet v Kolárove, ktorý vypukol v piatok ráno približne o piatej hodine. Na mieste sú hasiči z Kolárova, Komárna a Veľkého Mederu, pomáhajú im dobrovoľní... Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | TASR


"S veľkým orchestrom som napísal a naspieval áriu. Je v tom vyjadrenie, ako ma priviedol ku spievaniu, konzervatóriu a pomohol vybrať si správny smer. Pointu počuje len on, pre nikoho iného to nie je," rozhodol sa spevák tajiť, čo zaznie v závere pesničky. Ukážku ale predsa len v rámci vysielania Blesku zverejnil.

"K tvojim narodeninám ako darček túto áriu ti dám," zaznelo v úvode textu, ktorý neskôr kopíroval kus života Gotta a jeho spolužiaka Milana, ktorý kamarátovi ďakuje, že ho "priviedol na štartovaciu čiaru".

Spoločne vraj na hodinách aj na vystúpeniach "vrieskali na plné gule", v balete mali "na nohách piškóty," "váľali sa po podlahe", a dokonca aj trénovali "cviky pri tyči".

Drobný by vraj rád pieseň odovzdal umelcovi priamo na Bertramke a sám je zvedavý, čo by na to Gott povedal. "Je to jeho dar, ďalej to je len na ňom, komu to ukáže."

Milan už ďalej nechcel hovoriť o Ivane Gottovej. Radšej zaspomínal na strávené noci s Karlom a poprial mu všetko najlepšie k narodeninám. "Chcel by som ti popriať veľa zdravia, pohodu, pokoj a prial by som si, aby sme sa opäť stretli, niekde medzi štyrmi očami."

V meste Kežmarok realizujú najväčšiu investíciu v mliekarstve za 20 rokov
Pod Tatrami v súčasnosti realizujú najväčšiu investíciu v mliekarstve za posledných 20 rokov. V Kežmarku totiž budujú novú továreň, ktorá bude produkovať syry s modrou plesňou, výška investície pritom predstavuje 15 miliónov eur. Na tlačovej... Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | TASR