Že peniaze len tak z neba nepadajú? Omyl, na diaľnici v USA sa stal malý zázrak (VIDEO)
11 | 07 | 2019 I Marek Molnár

Obrnenému vozidlu patriacemu spoločnosti GardaWorld Corp sa stalo niečo nečakané. Vyletelo z neho von viac ako 175 000 dolárov na diaľnicu v Spojených štátoch, presnejšie v štáte Georgia. Ohromení motoristi upustili všetky svoje zábrany a začali loviť lietajúce bankovky.


Video uverejnené na Twitteri ukazuje autá ako zastavujú uprostred diaľnice Interstate 285. Šoféri veru nestrácali čas a využili situáciu naplno.



Keď si vodič auta uvedomil, že sa jeho bočné dvere otvorili, takmer všetko bolo preč. Ostatní vodiči mohli podľa miestnych médií nazbierať maximálne len niekoľko stoviek dolárov, keďže v aute sa nachádzali len bankovky s hodnotou do sto dolárov.

Prekvapivo neboli hlásené žiadne nehody alebo zranenia.



Policajné oddelenie v okrese Dunwoody varovalo, že využije video z utorkového incidentu na vystopovanie šťastných Atlanťanov cez čísla na poznávacích značkách a budú žiadať aby vrátili peniaze.

„Žiadame verejnosť, aby nám vrátila peniaze, ak vás budeme hľadať, tak vám budú pravdepodobne účtované poplatky, “ prehlásil seržant z okresu Dunwoody. Najmenej dvaja ľudia sa už obrátili na políciu so svojou "výhrou".

REUTERS: Blikajúca varovná kontrolka slovenského automobilového priemyslu
O situácii okolo automobiliek na Slovensku informovala pred pár dňami zahraničná agentúra Reuters. Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | Peter Bachan