Vtip sa stal skutočnosťou. Čech si kvôli iPhonu nechal vytetovať Alzáka
10 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Český zákazník si nechal vytetovať maskota predajne Alza.cz takmer na celý chrbát. K tomuto podivuhodnému kroku ho viedla výhra nového iPhonu.


Alza spustila 17. júna na svojom profile facebooku súťaž o nový iPhone Xs. Na zapojenie sa do súťaže stačilo komentovať príspevok, pričom jednému zo zákazníkov sa bizarný vtip zmenil na skutočnosť.

"Pokiaľ vyhrám, tak im pokojne zapredám dušu a nechám si Alzáka vytetovať na chrbát,“ žartoval v komentároch jeden z fanúšikov. „O tom sa dá diskutovať,“ zareagoval predajca a pripojil aj kontaktnú e-mailovú adresu.

https://www.hlavnydennik.sk/2019/07/10/romanik-s-gottom-modelka-zaspominala-na-jej-vztah-so-zlatym-slavikom/

Na adresu sa dokonca prihlásilo až 36 ľudí, ktorý s týmto nápadom súhlasili. Alza brala celú situáciu s humorom, jeden z priaznivcov dokonca písal skoro každý deň, "že či sa vraj teda môžeme dohodnúť,“ spresnil e-shop.

Šťastným výhercom bol Richard B. z Pardubíc a za toto tetovanie dostal nový iPhone Xs v 256GB verzii.



Čaputová nepodpísala zákon, ktorého súčasťou je aj "lex Harabin". Nezhodoval sa s Ústavou
Prezidentka SR Zuzana Čaputová nepodpísala v stredu novelu zákona o sudcoch a prísediacich, ktorá má okrem iného zbaviť sudcov funkcie v prípade ich kandidovania vo voľbách do Národnej rady SR alebo Európskeho parlamentu. Prezidentka so zámerom... Čítať ďalej
10 | 07 | 2019 | TASR