Kráľovná bude zúriť! Aká je spojitosť medzi Meghan a magazínom Vogue?
10 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyňa Meghan Markleová svojím neortodoxnom správaním a nedodržiavaním kráľovského protokolu vytočila už niekoľkokrát členov kráľovskej rodiny a svojou márnotratnosťou aj väčšinu britského ľudu. Popri svojich kráľovských povinnostiach a výchove dieťaťa plánuje manželka princa pravidelne prispievať do módneho magazínu Vogue, ktorému šéfuje Anna Wintour.


Tridsaťsedemročná vojvodkyňa zo Sussexu Meghan sa údajne uchádza o možnosť pravidelného prispievania do časopisu Vogue, ktorý sa tiež nazýva módnou bibliou. Manželka princa Harryho by mala mať svoj vlastný pravidelný článok v každom čísle americkej a anglickej verzie, ktorý sa bude zameriavať na jej charitatívnu činnosť.

Románik s Gottom? Modelka zaspomínala na jej vzťah so zlatým Slávikom!
Charizma Karla Gotta zaujala hneď niekoľko českých krások. Medzi ne patrí aj modelka a tanečnica Monika Vořechová, dnes Tejkalová, ktorá s ním prežila románik. Teraz si zaspomínala na vzťah so Slavíkom. Čítať ďalej
10 | 07 | 2019 | Ján Prokop


"Spolupracuje s magazínom Vogue ako prispievajúca editorka na niekoľkých skvelých príbehoch, ktoré sú blízko jej srdca. Časom by sa z toho mohla stať pravidelná rubrika, "prezradil zdroj britskému denníku The Daily Mail. "Anna Wintour je tiež súčasťou tejto diskusie a bude rozhodovať, či sa jej niektoré alebo všetky články objavia aj v americkej verzii, "dodal zdroj. Buckinghamský palác sa však k tejto situácii odmietol vyjadriť.

Meghan mala údajne inšpirovať manželku hollywoodskeho herca Georgea Clooneyho, Amal, ktorá je veľkou aktivistkou a zároveň krásnou ženou. Príbehy vojvodkyne by mali sprevádzať nádherné fotografie od legendárnej fotografky celebrít Annie Liebovitzovej.

Žiadna členka anglickej kráľovskej rodiny sa nikdy v americkom vydaní Vogue neobjavila, podľa protokolu by sa ani nemali. Jedinou výnimkou bola princezná Diana, a to krátko po jej rozvode s princom Charlesom, v tom čase už však nemala titul. Zapojenie Meghan do prípravy módneho časopisu by tak mohlo veľmi podráždiť samotnú kráľovnú, ktorá sa už v minulosti vyjadrila, že chce Meghan viac zapojiť do kráľovských povinností.

AKTUALIZOVANÉ: PS a Spolu uzatvorili dohodu o spolupráci s KDH
Predstavitelia mimoparlamentných strán Progresívne Slovensko, Spolu-OD a KDH uzatvorili dohodu o predvolebnej spolupráci. Informovali o tom v stredu na tlačovej konferencii, kde ju aj podpísali. Čítať ďalej
10 | 07 | 2019 | Peter Bachan