Meghan, vráť sa radšej do Ameriky! Tam budeš mať súkromie, odkazujú Briti
09 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyňa Meghan si proti sebe poštvala ďalších fanúšikov! Keď sa vybrala na legendárny Wimbledon, vzápätí si ju priaznivci začali fotiť. To sa ale jej osobným bodyguardom nepáčilo!


Vojvodkyňa zo Sussexu prekvapivo vyrazila na Wimbledon, kde došla podporiť svoju priateľku Serenu Williamsovú. Sprevádzali ju jej kamarátky Genevieve Hillisová a Lindsay Rothová, píše denník The Sun.

Mediálná konzultantka Sally Jonesová pre The Daily Telegraph uviedla, že ju bývalý bezpečnostný tím americkej herečky vyzval, aby členku kráľovskej rodiny nefotila, pretože Meghan vraj na akciu vyrazila súkromne. Kvôli tomu teraz Meghan čelí obvineniu, že sa chová veľmi pokrytecky.

Piers Morgan, novinársky veterán a známy moderátor, poslal vojvodkyni kvôli jej správaniu ostrý odkaz:

"Keď idete na Wimbledon a využijete voľné vstupenky do kráľovského boxu, teda na tie najlepšie miesta zo všetkých, jednoducho si so sebou nebudete brať svoje kamarátky, ste predsa verejná osoba,"vyčíta jej správanie.

ŠOK: Známa hviezda z legendárneho seriálu Priatelia údajne zomiera. Naozaj zostáva Chandlerovi len 6 mesiacov života?
Matthew Langford Perry alias Chandler Bing zo slávneho seriálu Priatelia má pred sebou posledných šesť mesiacov života, tvrdí magazín Globe s odkazom na jeho priateľov a "zdroj". Podľa serveru Gossip Cop to je len obyčajný výmysel. Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Ján Prokop


"Ak chceš mať súkromie, vráť sa do Ameriky a ži v súkromí," odkázal Piers. Kráľovské sedadlá na Wimbledone podľa neho rozhodne nie sú žiadnym súkromným miestom. "Úprimne, je to ako zlý vtip. Musíš sa rozhodnúť, či chceš byť verejná osoba alebo chceš mať súkromie," pokračuje novinár.

Meghan a princ Harry si od neho vyslúžili kritiku kvôli ich "posadnutosti" súkromím. "Úprimne, je to pokrytecké, oni nie sú súkromné ​​osoby, oni sú vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu," uviedol s tým, že práve ľudia sú tí, ktorý im zaplatili prestavbu nového sídla.

Ivana je s Karlom Gottom len kvôli jeho majetku, tvrdí Milan Drobný. Konflikt stále pokračuje
Už niekoľko týždňov na Českej scéne vrie konflikt medzi dlhoročnými priateľmi Karlom Gottom a Milanom Drobným. Drobný pred pár týždňami nešetril slovami pri nepríjemnosti, ktorá nastala kvôli spomienkovej knižke. Manželia Gottovi mu od toho momentu... Čítať ďalej
09 | 07 | 2019 | Ján Prokop