AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO: Na viacerých hlavných ťahoch sú veľké kolóny
07 | 07 | 2019 I TASR

Motoristi smerujúci po hlavných rýchlostných ťahoch sa musia na viacerých miestach pripraviť na kolóny a zdržanie. Informuje o tom na Twitteri Zelená vlna RTVS a na svojom webe i Centrum dopravných informácií Stellacentrum.


Podľa Zelenej vlny sa hodinu stojí v kolóne pri výjazde z Nitry v smere na Trnavu, dôvodom sú práce cestárov v úseku. "Kolóna dosahuje asi päť kilometrov," konkretizuje Zelená vlna. Situáciu podľa Stellacentra komplikujú na R1 v smere do Trnavy aj dve nehody, pri Seredi a Veľkom Záluží.

Na polhodinu trvajúce zdržanie upozorňuje Zelená vlna RTVS aj pri Slovenskej Ľupči, v smere z Horehronia do Banskej Bystice, rovnako tak na diaľnici pred Košicami v smere z Prešova. Stellacentrum uvádza hodinové zdržanie pri prejazde Ružomberkom od Ivachnovej až po Hubovú. "Stojí sa už na diaľnici," uvádza Stellacentrum.

FINANCIE: Slováci si na dovolenkách môžu dovoliť nakúpiť viac ako vlani
Slováci si v miernej väčšine typických dovolenkových destinácií môžu dovoliť nakúpiť viac ako pred rokom. Pre dovolenkárov môžu byť lacné najmä krajiny mimo Európskej únie ako napríklad Čierna Hora. Najlacnejšie vychádza stále Bulharsko. Vyplýva to... Čítať ďalej
07 | 07 | 2019 | TASR