Šokujúca premena a vyjadrenie striktného rapera Rytmusa! Čo ho k tomu viedlo?
29 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý sa vždy prezentoval ako striktný raper, a o ktorom sa vedelo, že si nedáva servítku pred ústa, zjavne prehodnotil počas posledného roka svoje správanie.


Niet divu, že dôvodom bola veľmi intenzívna láska k moderátorke Jasmine Alagič, s ktorou momentálne zakladá spoločnú rodinu a spoločne sa tešia na príchod potomka. Najnovšie sa verejne ospravedlnil všetkým mužom... A my vieme dôvod!

V Patrikovom živote to naozaj konečne vyzerá, že konečne našiel tú pravú. Po strmom páde vo vzťahu so speváčkou Darou Rolins sa zamiloval do moderátorky Jasminy Alagič. A život sa mu naozaj zmenil. Nehanbí sa verejne vyjadriť svoje city, dôvodom toho môže byť aj jeho dozrievajúci vek, no všetko nasvedčuje tomu že starý Rytmus je preč.

Trapas na červenom koberci v Karlových Varoch! Partnera Bohdalovej prisúdili k inému mužovi!
Uvítanie Jiřiny Bohdalovej na červenom koberci tohtoročného ročníka Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch sprevádzal obrovský trapas, ktorý spôsobil moderátor. Čítať ďalej
29 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Len mesiac po sobáši sa Patrik opäť rozhodol vyznať zo svojich citov, zobrať všetko do vlastných rúk a urobiť veľké rozhodnutia. Rytmus dal na povrch verejné ospravedlnenie. Aký bol dôvod? Voľakedy sa vraj aj on vysmieval z citových záväzkov, no teraz to všetko berie úplne inak. Mal zrejme nutkanie ospravedlniť sa všetkým chlapom.