Moskva pozná svoju novú Miss (FOTO)
28 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Moskva pozná svoju tohtoročnú Miss 2018. Stala sa ňou mladá 24-ročná modelka Alesia Semerenková. Rodáčka z Krasnodaru v južnom Rusku, bola korunovaná za Miss Moskvy 2018 v konkurencii ďalších 48 krások túžiacich po tomto titule. Slávnostný ceremoniál sa konal v pompéznej koncertnej sále na predmestí ruského hlavného mesta.



„Stále tomu nemôžem uveriť, ešte teraz sa mi chvejú ruky,“ napísla na sovom profile tesne po víťazstve povznesená modelka svojim 200-tisíc fanúšikom Instagramu.



Semerenková sa narodil v južnom ruskom regióne Krasnodar a vo veku troch rokov sa presťahovala do Petrohradu. Jej Instagram ponúka pohľad do jej modelingovej práce a obrázky zhotovené na rôznych miestach v Európe, vrátane pláží Spojených arabských emirátov dokazujú, že Alesia si titul Miss naozaj zaslúži.



Fotografie však nie sú iba z rôznych kútov celého sveta. Semerenková je hrdou Ruskou a rada sa vracia do Moskvy.



Súťaž Miss Moskva nebola Semerenkvej prvým pokusom o získanie titulu krásy. Na minuloročnej prehliadke Miss Russia bola vo finálnej top 20 a zúčastnila sa aj nižších celoštátnych súťaží.


Nechce však ostať iba pri modelingu. Semerenková momentálne študuje ekonómiu na ruskej univerzite.



A ak sa rozhodne, že nebude len chrumkavá kráska, ale presadí sa aj cez čísla, bude musieť hľadať aj nejaké nejaké možnosti. Možno však vďaka kariére modelky získa aj ona kráľovský titul, ako sa to podarilo Miss Moscow 2015, ktorá sa v novembri vydala za kráľa Malajzie.