KRIMI: Opitý vodič narazil do stromu, nafúkal viac než dve promile
23 | 06 | 2019 I TASR

Ročné väzenie hrozí v zmysle zákona 42-ročnému mužovi, ktorý v sobotu popoludní na ceste tretej triedy pri Liptovskom Ondreji v okrese Liptovský Mikuláš narazil so svojím vozidlom do stromu. Muž bol pod vplyvom alkoholu, informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na svojej stránke na sociálnej sieti.


"Vodič viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felicia v smere od obce Liptovský Ondrej na Beňadikovú, keď z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vľavo mimo vozovky a narazil do stromu. Po náraze sa vozidlo vznietilo," opísala polícia.

Muž sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,97 mg/l (2,02 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Pri dopravnej nehode utrpel zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. "Počas vyšetrovania sa zistilo, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. V súvislosti s touto udalosťou sa realizuje vyšetrovanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodala polícia.

BUGÁR HRÁ ALL-IN: Keď sa Most nedostane do parlamentu, odstúpi. Berie to ako "povinnosť"
Predseda Mosta-Híd Béla Bugár pripustil, že keby sa Most-Híd nedostal v nasledujúcich parlamentných voľbách do parlamentu, tak odstúpi. Uviedol to v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike. Čítať ďalej
23 | 06 | 2019 | TASR