ŠKANDÁL: Matej prehovoril o konci ich vzťahu s Varholíkovou!!! Môže zato iná žena..
22 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Eva Varholíková (41) takmer rok od prepustenia z maďarskej basy, kde strávila šesť rokov, opäť žiarila šťastím.


Prednedávnom totiž priznala vzťah s fešákom Matejom. No pár dní vzad sa začalo šeptať, že dvojica už netvorí pár. Mladý futbalista Matej sa však rozhodol prehovoriť. Čo stálo za rozpadom vzťahu?! Zdalo sa, že Eva našla opäť pokoj na duši a šťastie v živote. Po tom, ako ju rok vzad prepustili z väzenia za spôsobenie dopravnej nehody, pri ktorej zahynuli štyria Maďari, začo si odsedela 6 rokov.

PELLEGRINI REAGUJE: Svoju úlohu vidím na Slovensku, povedal. "Špekulácie" ale nekomentoval, aký má dôvod?
Predseda vlády Peter Pellegrini sa neuchádzal o pozíciu v orgánoch Európskej únie, svoju úlohu vidí hlavne na Slovensku. Uviedol to vo svojom stanovisku, v ktorom tiež podotkol, že zachytil informácie, kde sa pri kuloárnych rokovaniach spomínalo aj... Čítať ďalej
20 | 06 | 2019 | TASR


Začala sa starať znova o svoje dve dcéry Alexandru a Ellu, a pomaly sa vracia aj do rodinného gastrobiznisu, stihla sa dokonca aj bezhlavo zamilovať do Mateja zo Senca aj keď ich delili stovky kilometrov. Lenže na začiatku júna sa začalo špekulovať, že si každý išiel svojou cestou. „Povymazávali si spoločné fotky zo sociálnych sietí a zmizli aj zamilované odkazy,“ prezradil pred časom Novému Času zdroj.

V čase, keď sa zdalo, že sú od seba, sa nevyjadrovali ku svojmu súkromiu. Ak by si niekto myslel, že ich vzťah narušila diaľka, ktorá ich delila, mýlil by sa. Podľa Mateja bol problém niekde inde. „Niekoho som stretol. Jednoducho už som opatrný, aby som to nezverejňoval hneď na internete, myslím osobu, ktorú som spoznal. Toto si chcem a budem chrániť,“ vysvetlil.


Zdá sa, že sa zo vzťahu s Varholíkovou poučil a už si svoje súkromie stráži. Počas zamilovaného ošiaľu totiž vtedy obaja zverejňovali na sociálnych sieťach každý svoj krok a zaľúbenými slovami nešetrili. „Tvoj dotyk vyliečil všetku moju bolesť,“ znel v apríli jedno z posledných Varholíkovej vyznaní venované Matejovi.