Ani milióny dolárov nestačili. Vojvodkyňa Meghan je stále nespokojná, vysosá Britom vrecká?
18 | 06 | 2019 I Zuzana Vargová

Britská kráľovská rodina minula milióny dolárov za opravu vidieckeho sídla Frogmore Cottage, do ktorého sa presťahovala vojvodkyňa Meghan s princom Harrym a malým Archiem. Ako sa ale teraz ukázalo, Meghan opravy ani zďaleka nestačili. Sídlo chce za peniaze daňových poplatníkov opäť prerobiť.


Renovácia sídla stála podľa britských médií 4 milióny dolárov. Opravy prebiehali tak, aby vyhovovali potrebám a požiadavkám vojvodkyne. Meghan si ho totiž zariadila podľa svojich potrieb, vrátane protihlukových stien a telocvične, no napriek tomu v ňom nie je spokojná. Hoci sa do neho s Harrym nasťahovala až v apríli, podľa serveru Daily Mail sa jej kompletne prestavané sídlo nepáči.

RADÍME: Za obdobie neplateného voľna dlh v poisťovni vzniknúť nemôže
Ak zamestnávateľ poskytne zamestnancovi pracovné voľno bez náhrady mzdy, zamestnanec nemá voči Sociálnej poisťovni žiadne povinnosti – oznamovacie a ani povinnosť platiť poistné. Za obdobie neplateného voľna mu preto v žiadnom prípade dlh voči... Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | TASR


Sídlo, ktoré bolo postavené pred viac ako 200 rokmi, tak čakajú ďalšie renovácie. Meghan mala povolať stavbárov späť a v lete sa začne nové rekonštrukcia celého sídla. Zatiaľ nie je jasné, čo všetko prejde obmenou. Podľa zdroja z blízkosti kráľovského páru Meghan chce, aby bol ich domov dokonalý.

Upravená má byť okrem iného aj záhrada v okolí sídla, aby viac vyhovovala ich synovi. Súčasťou má byť aj protihluková stena za 50 tisíc libier. Sídlo sa totiž nachádza kúsok od známeho letiska Heathrow, kde každú hodinu preletí zhruba 30 lietadiel. Pravdepodobne ale nepôjde o jediné zmeny, ktorých sa sídlo dočká.