AKTUALITA: Streľba v Dubnici nad Váhom si vyžiadala dva životy
17 | 06 | 2019 I TASR

Streľba v spoločnosti HF Najus v priemyselnom parku v Dubnici nad Váhom si vyžiadala dva ľudské životy. TASR to potvrdil Matúš Košara z advokátskej kancelárie, ktorá spoločnosť HF Najus zastupuje. 


"Môžem potvrdiť, že dnes sa stala mimoriadne tragická udalosť, pri ktorej tragicky zahynuli dve osoby. Chcem vyjadriť úprimnú sústrasť pozostalým. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemôžem poskytnúť ďalšie informácie k tejto udalosti,“ povedal Košara.

Podľa štatutára spoločnosti HF Najus Róberta Regroviča okamžite po udalosti dostali všetci zamestnanci spoločnosti voľno.

V porovnaní so Západom nie sme pripravení na inkluzívne vzdelávanie. Poznáme dôvody
Slovenská republika v porovnaní so západnými štátmi ešte stále nie je pripravená na inkluzívne vzdelávanie. Nie sú pripravení zriaďovatelia, učitelia, ale ani rodič. Myslí si to štátny tajomník Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR Peter... Čítať ďalej
17 | 06 | 2019 | TASR


Ako informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, výzvu na tiesňovú linku prijali o 9.01 h s tým, že došlo k zraneniu dvoch osôb. „Po príchode záchranárov na miesto však musel lekár skonštatovať smrť dvoch mužov,“ doplnila Krčová.