Ruskú 'sexy hráčku pokeru' našli mŕtvu v jej byte
13 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Liliya Noviková, ktorá bola označovaná za „najsexy hráčku pokeru“, bola nájdená mŕtva vo svojom moskovskom byte. Je podozrenie, že smrť bola spôsobená v dôsledku úrazu elektrickým prúdom.


Liliyu objavil v kúpeľni jej bytu suseda. Jej rodičia sa začali o ňu obávať potom, ako neodpovedala na telefonáty a požiadali staršiu ženu, aby sa na ňu išla pozrieť.



Liliya Noviková bola vo svojich 26 rokoch jednou z najslávnejších ruských profesionálnych hráčov pokeru. Dokonca mala aj vlastný pokerový kanál a zmluvu s PokerStars na majstrovské podujatia, kde je potrebné zložiť nemalý obnos vkladu. Noviková hovorila, že miluje matematiku v ktorej bola už ako dieťa fenomenálna. Mala aj titul z matematického inžinierstva.



Počas prvej obhliadke mŕtveho tela, boli zaregistrované náznaky zásahu elektrickým prúdom, ktorý mohol byť príčinou smrti mladej ženy,” správu priniesol denník Gazeta, odvolávajúc sa na zdroje z polície.



Vyšetrovatelia pracujú s verziou, že Noviková si fénovala vlasy a možno to spustilo incident s následkom smrti. Správy hovoria, že v dôsledku úderu elektrického prúdu si narazila hlavu. Na podrobné zistenie príčiny jej smrti prebehne ešte dôsledná súdna pitva.