POČASIE NA PIATOK: Na západe a východe Slovenska bude až 35 stupňov!
13 | 06 | 2019 I TASR

Na západnom a časti východného Slovenska môže byť v piatok (14. 6.) popoludní horúco. Teploty sa majú vyšplhať na 35 stupňov Celzia. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) preto vydal výstrahu druhého stupňa.


"Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov. Pravdepodobnosť poškodenia zdravia nadmerným zaťažením organizmu u niektorých osôb je vysoká," upozorňuje SHMÚ.

Výstrahy sa predbežne týkajú Bratislavského, Trnavského Nitrianskeho, Košického a časti Prešovského kraja, a to najmä medzi 15.00 a 18.00 h.

Predstavujete si niekedy vraždu svojho šéfa? Je to úplne normálne, vravia psychológovia
Pokiaľ občas snívate o zavraždení svojho nadriadeného, ​​buďte si istý, že sa tak deje občas u celej rady ľudí. Podľa odborníkov sa jedná o úplne normálnu vec, ktorá súvisí s momentálnym rozpoložením a so skutočnými činmi toho nemá veľa spoločné.... Čítať ďalej
13 | 06 | 2019 | Roman Suchý


S vyššími teplotami však treba počítať aj v časti Trenčianskeho a Banskobystrického kraja a zvyšnej časti Prešovského kraja. Teploty by mohli miestami dosiahnuť 33 až 34 stupňov Celzia. Meteorológovia pre tieto územia vydali výstrahy prvého stupňa, najmä medzi 14.00 a 18.00 h.