Justin Bieber vyzýva Toma Cruise na súboj MMA. McGregor ho chce hostiť
13 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Spevák Justin Bieber vyzval herca Toma Cruisa na súboj Octagon prostredníctvom svojho bizarne posmešného twítu. Následne na túto výzvu reagovala aj legenda bojového umenia MMA, Conor McGregor, ktorý ponúkol hostiť tento hviezdny súboj.


Išlo by o jednu z najpodivnejších a najbizarnejších hollywoodskych show v histórii. Bieber (25) odvážne tvrdí, že hviezda „Mission Impossible“ , Tom Cruise (56) by ho „nikdy neporazil“, ak by zápas odmietol.


Prezident UFC, Danu White nevidí ešte súperov, ktorý by mohli “dať súboj” a Bieberovi odkázal: 'Prepáčte' ale Cruise ešte neprijal vašu výzvu.



Nikto by asi neodmietol takúto PR príležitosť. Bývalý dvojnásobný šampión UFC, Conor McGregor sa rozhodol ponúknuť hosťovanie súboja a myslí si, že „Tom Cruise je dosť otvorený človek na to, aby túto výzvu prijal“.



Súboj by sa mohol čoskoro stať najvýraznejším turnajom celebrít všetkých čias. McGregor na dôvažok predstavil aj svoju vlastnú výzvu hercovi Markovi Walhbergovi, aby bojoval v tom istom ringu.



Nie je známe, kedy a či sa vôbec uskutoční nejaký súboj, vyvolaný náhlym popudom Biebera, vyzvať renomovaného scientológa. Tak či onak, najskôr musí Cruise ešte verejne reagovať na túto výzvu.