Chytili jedného z najhladanejších mužov sveta! Po brutálnej vražde sa skrýval 16 rokov
10 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Na Malte zatkli silové zložky jedného z najhľadanejších mužov na svete. Až 16 rokov sa mu darilo úspešne utekať pred zákonom. 


41-ročný Christopher Guest More Jr. ušiel v roku 2003 z Veľkej Británie. Dôvodom bolo podieľanie sa na vražde 44-ročného Briana Watersa. Celé sa to odohralo na jeho farme, kde pestoval marihuanu.

V súvislosti s prípadom sú už za mrežami aj ďalší traja ľudia,všetci dostali doživotie. Zločinci vtedy vtrhli na pozemok nebohého Waltersa a mali od neho žiadať peniaze. Priviazali ho k stoličke a tri hodiny ho mlátili, pálili, zavesili ho dolu hlavou a v neposlednom rade ho tiež sexuálne napadli kovovou tyčou. Celkovo utrpel 123 zranení. Páchatelia napadli aj jeho syna a 21-ročnú dcéru.

Je to znamenie "zhora"? Strom symbolizujúci priateľstvo Trumpa s Macronom vyschol
Dub, ktorý vlani spoločne zasadili prezidenti USA Donald Trump a Emmanuel Macron v záhrade Bieleho domu, sa neujal a vyschol. Informovala o tom v pondelok agentúra AFP. Čítať ďalej
10 | 06 | 2019 | TASR


Mučili ho preto, aby sa mu pomstili za dlhy. Jeho krutá smrť sa odohrávala pred očami detí zavraždeného muža. Jeho syna následne napadli tiež a dcéra musela všetko sledovať, pretože ju priviazali. Smrť mu spôsobilo vnútorné krvácanie.