MIMORIADNA SPRÁVA: Pri vážnej dopravnej nehode sa zranilo 7 osôb
09 | 06 | 2019 I Zuzana Vargová,
Hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste č. I/66 v katastri mesta Spišská Belá, okres Kežmarok.

Tragický príbeh bez konca. Slovensko.sk vylepšuje funkčnosť elektronickej schránky už po niekoľkýkrát
Elektronické schránky, ktoré využíva štát na komunikáciu s firmami na ústrednom portáli verejnej správy Slovensko.sk, prešli v posledných týždňoch niekoľkými zmenami. Tie pomohli sprehľadniť prostredie schránky a zjednodušiť prácu s elektronickou... Čítať ďalej
09 | 06 | 2019 | TASR


Pri nehode sa zranilo 7 osôb, z toho 3 deti. Na mieste je niekoľko posádok ZZS a vrtuľníková záchranná zdravotná služba.

https://www.hlavnydennik.sk/2019/06/09/kezmarok-opity-mladik-s-nozom-nahanal-len-10-rocneho-chlapca/

Hasiči momentálne vykonávajú na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia. Cesta je uzavretá v oboch smeroch.

[0]=68.ARBZXSgfisE2aCK5yMqbzTRK2h3lfNDbJ5JuDfZ_mqYkmviR1pFRGMgYtLtG-zV3KfquEK9Dve0oDeNMbntzNZ10joLtZJNxkdOG_PNDovJIGkj60dH7DfOh1DQ-TAr_XQSWZoOXG90bzBsdYtY5ZxJDjgQPuTwzpHrquUPjcxQep3PFvuAcCJReQsju7oVT47onXeYjG6HCFQWCoQXB1U-SYyVnYeZwBSiwfEcvm1aOW7MVNPAJ-x0evJdSOXnfRh8REzGptUYN00NHbh7dA9Ph-4kqzJNZjRMJj30ArMsXH0wwkxFNs8Sv43Bw7qYhpMVw-o-2jqxLGrrXkzHKNsNFuA&__tn__=-R

Zelená vlna RTVS informuje, že neprejazdný je úsek Spišská Belá - Strážky. "V stúpaní za zákrutou v obidvoch smeroch sa krátko zdržíte," spresnili vodiči.

Krajský policajný hovorca z Prešova Igor Pavlik pre TASR doplnil, že na ceste sa čelne zrazili dve autá, pričom jeden z vodičov prešiel do protismeru.

Podľa hovorcu za volantom zaspal. "Podľa predbežných informácií sa na mieste ľahko zranilo sedem ľudí, možno jeden z nich bude ťažko, ešte nemáme lekársku správu. Bližšie informácie o veku zranených a ďalších okolnostiach nehody zatiaľ k dispozícii nie sú," dodal.

Správu budeme aktualizovať!