Veľká Británia: Chce Meghan utiecť do Spojených štátov pred svojou švagrinou?
08 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Vojvodkyňa Meghan Markle údajne plánuje presťahovať seba, princa Harryho a syna Archieho do Spojených štátov. Chce tak uniknúť "tieňu" vojvodkyne Kate a jej manžela princa Williama?


Meghan podľa kráľovského znalca Roba Shutera, plánuje presťahovať svoju rodinu do Spojených štátov, aby sa "vrátila k svojej rodine" a dostala sa tak z tieňa princa Williama a vojvodkyne Kate. Shuter sa odvoláva na kráľovské zdroje a tvrdí, že vojvodkyňa zo Sussexe nie je šťastná, že bola odsunutá na druhú kolaj svojím švagrom a švagrinou v očiach verejnosti.

Už nejaký čas sa hovorí o tom, že by Harry a Meghan mohli už čoskoro pôsobiť v rámci diplomacie v niektorej z afrických krajín. Lenže všetko je vraj úplne inak! "Meghan Markle opúšťa Británii s princom a dieťaťom. Odmieta sa ale presťahovať  do Afriky, chce ísť do USA," tvrdí Shuter.

Legitimizáicia vpádu vojsk Varšavskej zmluvy do Československa je neprijateľná
Akákoľvek legitimizácia invázie vojsk Varšavskej zmluvy do Československa v auguste 1968 je podľa českého ministra zahraničných vecí Tomáša Petříčka "neprijateľná". Petříček to povedal v piatok popoludní slovenským novinárom v rámci bezpečnostného... Čítať ďalej
08 | 06 | 2019 | TASR


"Zdroje mi prezradili, že sa v kráľovskej rodine veľa hovorí o princovi Harrym a Meghan a ich dočasnom sťahovaní do Afriky, ale to sa nestane, keďže sa Meghan chystá so svojím dieťaťom a manželom vrátiť do Ameriky. Jej cieľom je byť ďaleko od Williama a Kate," vysvetľuje znalec. "Meghan vie, že pokiaľ zostane v Británii, bude to vždy znamenať život v tieni," dodáva ku koncu Shuter.

Meghan bola až do svadby veľmi nezávislá a robila si, čo chcela. To sa však zmenilo, keď sa stala členkou kráľovskej rodiny. Musela sa vzdať svojich profilov na sociálnych sieťach, prostredníctvom ktorých komunikovala s fanúšikmi. Teraz za ňu s okolitým svetom komunikujú odborníci vybraný kráľovským dvorom. Mnohí experti poukazovali na to, že Meghan dlho nevydrží stáť na druhej koľaji a že od nej možno skôr či neskôr očakávať rebéliu! A keď k tomu prirátame fakt, že medzi Meghan a Kate nepanujú najlepšie vzťahy, je viac než pravdepodobné, že sa slová kráľovského znalca naozaj naplnia!