Schumacherova rodina čoskoro odhalí nové informácie. Dokument o majstrovi sveta je už onedlho v kinách!
06 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Od nehody legendy Formuly 1 Michaela Schumachera uplynulo už pár rokov, počas ktorých sa na verejnosť dostáva len málo informácií o zdravotnom stave pilota. To by sa ale teraz mohlo zmeniť! Informácie priniesol portál Stars24.cz.


Na filmovom festivale v Cannes totiž publikum mohlo vidieť trailer k dokumentu s názvom Schumacher. Ten natočili nemeckí producenti Michael Wech a Hanns-Bruno Kammertons. Hlavnou témou bude, pochopiteľne, Michael Schumacher.

Súčasťou filmu sú aj rozhovory s jeho najbližšími - manželkou Corinnou, otcom Rolfom a deťmi Ginou-Máriou a Mickom, ktorí si svoje súkromie strážia na maximum.

Vysoké školy majú už dosť Lubyovej (SNS): Piati dekani jej zaslali list k zákonu o pedagógoch
Dekani v otvorenom liste zdôrazňujú, že doplňujúce pedagogické štúdium a rozširujúce štúdium majú realizovať len vysoké školy, nie organizácia zriadená ministerstvom. Čítať ďalej
06 | 06 | 2019 | Peter Králik/TASR


Bývalý šéf F1 Bernie Ecclestone prezradil, že dokument bude obsahovať zábery aj Schumachera u neho doma s rodinou - vôbec prvýkrát od nehody na lyžiach v roku 2013. Dokonca sa objavia aj zábery z jeho pomerne nedávnej oslavy 50. narodenín na Malorke.

"Momentálne nie je Michael s nami. Ale keď mu bude lepšie odpovie na všetky otázky," hovorí Ecclestone.

"Film zobrazuje nielen neuveriteľnú kariéru, ale aj množstvo aspektov ukazujúcich zložitého človeka," prezradili tvorcovia dokumentu, ktorý by sa mal v nemeckých a švajčiarskych kinách objaviť v decembri 2019. K nám sa podľa všetkého dostane až v budúcom roku.

Dedička miliardového impéria Rezešová ma ťažké obdobie. Čaká ju teraz rozchod?
Vyzeralo to na veľkú lásku, teraz však všetko nasvedčuje tomu, že je čerstvému ​​vzťahu koniec. Dedička miliardového impéria zámožnej rodiny Rezešových, Eva Varholíková-Rezešová (41), ktorá zabila v opitosti za volantom 4 ľudí, sa s jej novým... Čítať ďalej
06 | 06 | 2019 | Zuzana Vargová


Informácie o zdravotnom stave sedemnásobného majstra sveta vo formule sú veľmi strohé. Rodina Schumachera si svoje súkromie stráži veľmi dobre od chvíle, kedy ho lekári udržiavali v umelom spánku tri mesiace po havárii na lyžiach, kedy pri páde padol hlavou na kameň počas jazdy mimo zjazdovky.