Karel Gott sa teší na dieťa vo svojej osemdesiatke!
05 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Legendárny spevák Karel Gott tento rok oslávi osemdesiatiny a ako darček dostane bábätko. S manželkou Ivanou sa už na neho veľmi teší, hoci kvôli nemu možno príde o veľmi dôležitú osobu.


Karel Gott sa bude už čoskoro radovať z bábätka! Nie, ale svojho. Jeho manželka Ivana naozaj nie je tehotná, v inom stave však je hovorkyňa mnohonásobného Zlatého slávika Aneta Stolzová, pre ktorú sú Gottovi takou druhou rodinou. Trávi s nimi naozaj veľa času.

"A ideme oslavovať," napísala Stolzová na sociálnej sieti, ale najviac prezradila priložená fotografia, na ktorej je jasne viditeľné tehotenské bruško. V pozadí snímky potom okrem Gotta sedí otec dieťaťa a partner Stolzovej, novinár Aleš Růžička.

Twitter sa vysmieva z Trumpovej návštevy UK. Nešlo len o nepodanie ruky Mayovej. (VIDEO)
Návšteva amerického prezidenta Donalda Trumpa v Spojenom kráľovstve je označovaná ako obrovské faux pasom s možstvom porušení protokolu. Online komentátorov však úplne zarazilo, keď si Trump vôbec nepodal s Theresou Mayovou ruku pri návšteve... Čítať ďalej
04 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Všetci želajú Anete dieťa o to viac, keďže ​​už pred pár rokmi prišla v januári 2015 o jej dcérku, ktorá bojovala s genetickým syndrómom Phelan McDermid, nádorovému ochoreniu.

Gottovej hovorkyni vtedy naozaj nebolo moc do reči. "Prepáčte, je to pre mňa veľa citlivé a bolestivé, nechcem to viac rozoberať," uviedla po pol roku od tragédie Aneta Stolzová.

Želáme teda veľa šťastia a zdravia čakanému potomkovi a jeho mamičke.