Sylvester Stallone opäť na scéne! Trailer piateho Ramba je na svete!
31 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Prvé ukážky z piateho a pravdepodobne posledného Ramba unikli len pred niekoľkými dňami, na svete je už aj oficiálny trailer, ktorý sľubuje strhujúce predstavenie. Sylvester Stallone berie do rúk celý arzenál zbraní a vyráža do boja!


Hovorí sa, že Sylvester Stallone nechcel o piatom dieli Ramba ani len počuť, teraz je na svete prvý oficiálny trailer, ktorý dáva divákom malé tušenie ako bude posledné dobrodružstvo z tohoto kultového filmu vyzerať. Nie je prekvapením, že sa ponesie v duchu predchádzajúcich štyroch dielov legendárnej série, takže logicky nebude chýbať veľa akcie.

Mnohé prezradila už uniknutá ukážka, ktorá unikla z filmového festivalu v Cannes. V najnovšej upútavke nechýba rad zbraní. V rukách samotného Johna Ramba sa objaví automatická puška, luk, šípy či nôž. Neprekvapí ani prítomnosť nástražných pascí na nepriateľov, ktoré k tejto postave neodmysliteľne patria.

Veľa divákov si najnovší trailer porovnáva s ukážkou z nového Terminátora. Bývalý vojak sa v novom dieli vracia do Štátov, kde chce dožiť na arizonskom ranči svojich známych.

ŠOKUJÚCE ODHALENIE: Pražský Imám podporoval teroristov. Peniaze pritekali z dvoch slovenských účtov.
Českí moslimovia roky prispievali od desiatok eur po tisíce do zbierok, ktorými chceli pomôcť zaplatiť stavbu mešity v západoafrickom Benine alebo na starostlivosť o vojnou zmrzačené mešity v Sýrii. Polícia však podľa zistení MF DNES teraz... Čítať ďalej
31 | 05 | 2019 | Zuzana Vargová


Okrem hrania hlavnej úlohy sa legendárny herec podieľal aj na scenári piateho Ramba. Do kín v Spojených štátoch dorazí 20. septembra. Réžie sa ujal Adrian Grunberg.

Pomoc v názve filmu napovedá, že tohtoročný diel bude naozaj tým posledným. Zatiaľ čo prvý diel série z roku 1982 nesie názov First Blood "Prvá krv", ten piaty sa volá Last Blood "Posledná krv". Keď Stallone prvýkrát predstavoval film v Cannes, nevylúčil, že v prípade úspechu, ešte môže zvážiť návrat. Tak uvidíme...