Čo sa deje s Karlom Gottom? Zabúda na svojich najbližších?
29 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Finančná situácia dcéry Karla Gotta je nie zrovna najlepšia, všimli si to aj zahraničné médiá. Tie sa čudujú predovšetkým tomu, ako môže byť niekto z okolia slávneho speváka bez peňazí, keď sám Gott zarába už pol storočia vysoké čiastky.


Je prekvapujúce, v akej situácii sa nachádza, pretože jej pred rokmi Gott zakúpil mezonet na pražských Vinohradoch, ktorý sa nakoniec musel predať kvôli finančnej tiesni predať, a to poriadne pod cenu.

Dominika najprv na byt prispievala, po presťahovaní do Fínska naň jej matka Antonia ostala sama. "Predala ho a dostala niečo okolo dvoch miliónov korún, čo je smiešne, keď si človek uvedomí, že byt s Dominikou mali vlastne v úplnom centre, navyše na veľmi pokojnom mieste," povedal portálu Stars24 ich zdroj z prostredia rodiny.

Papua-Nová Guinea: Premiér Peter O'Neill odstúpil po týždňoch politického chaosu
Premiér Papuy Novej Guiney Peter O'Neill v stredu oficiálne odstúpil zo svojej funkcie po tom, ako prišiel o podporu parlamentu počas týždňov politického rozvratu v tejto oceánskej krajine. Čítať ďalej
29 | 05 | 2019 | tasr


Finančnú situáciu Gottovej dcéry si všimli aj zahraničné médiá. Tie sa čudujú, ako je možné, že sa do takej situácie dostal práve niekto z jeho rodiny. Sám Gott totiž finančnou núdzou jednoznačne netrpí.