Nový spevák Queen šokuje: Freddie Mercury a ja v posteli?!
28 | 05 | 2019 I Roman Suchý

S kapelou Queen dnes spieva Američan Adam Lambert, ktorý má pre svojho slávnejšieho predchodcu Freddieho Mercuryho len slová obdivu, vrátane tých, kde vraví, že by si dokázal predstaviť, že spolu skončia v posteli.


Kapelu Queen dnes tvoria už len dvaja pôvodní členovia skupiny: gitarista Brian May a bubeník Roger Taylor. Mikrofón patrí americkému spevákovi Adamovi Lambertovi, ktorý síce nedosahuje speváckych výšin Freddieho Mercuryho, ale niečo ho s legendárnym frontmanom britskej kapely predsa len spája.

Lambert sa totiž otvorene hlási k tomu, že je homosexuál, čo síce Mercury nikdy nepriznal, ale dnes je to o ňom aj vďaka životopisnej snímke Bohemian Rhapsody verejne známe. Americký spevák si v ňom tiež strihol epizódnu úlohu jedného z jeho mnohých sexuálnych partnerov.

"Film je špecifickou interpretáciou života tohto muža a myslím si, že veľa ľudí po jeho zhliadnutí bolo inšpirovaných," povedal Lambert v nedávnom rozhovore pre The Sun. "Ľudia odchádzali z kina zamilovaní a to je, myslím, tá najdôležitejšia vec," vysvetľuje.

Trump ukončil návštevu Japonska a odletel do USA
Americký prezident Donald Trump v utorok ukončil štvordňovú štátnu návštevu Japonska a s manželkou Melaniou odletel do Spojených štátov. Informovalo o tom agentúry AP a AFP. Čítať ďalej
28 | 05 | 2019 | tasr


O tom, ako sa cítili Mercuryho sexuálny partneri má jasno. "Očividne sa im to páčilo! To je všetko, čo viem," vyjadril sa Lambert a dodal: "Myslím, že keby som videl Freddieho Mercuryho na pódiu, bol by tak skvelý, že by som sa do neho zrejme tiež zamiloval." Americký spevák sa domnieva, že by spolu tvorili pekný pár.

Kým Lambert sa považuje za hovorcu LGBT komunity, Mercury sa v tomto smere nijako neprejavoval. Súčasný spevák Queen však má pre svojho slávnejšieho predchodcu pochopenie. "Hudobný priemysel v začiatkoch nevedel, ako môže mainstreamový umelec reprezentovať túto komunitu. Myslím, že sme sa to pomaly, ale isto naučili," povedal na záver.