Potreboval rozptýlenie? Rytmus po týždni vymenil Jasmínu za túto krásku!
25 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Medové týždne Rytmusa a Jasmíny Alagic išli podľa plánu, no kontroverzný rapper sa naraz začal obzerať po rozptýlení. Podľa jeho instagramového profilu totiž manželku na moment vymenil za najznámejšiu parížsku krásku. O kom je vlastne reč?


Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagic si po uplynulom víkende povedali áno na zámku v Pezinku neďaleko Bratislavy, čím sa z nich stali manželia Vrbovci. Keďže im bolo Slovensko zrejme malé, vyrazili na medové týždne do mesta svetiel, Paríža. Ako inak, na svojich fanúšikov, ktorí sledujú ich sociálne médiá, nezabúdajú.

Najprv sa ženích dočkal prekvapivej návštevy koncertu obľúbeného interpreta, amerického R&B hudobníka Briana McKnighta, ktorý práve koncertoval v parížskom koncertnom sále Olympia. Jeho hudba dokonca sprevádzala ich svadobný tanec a podľa rapperových slov na ňu Jasmine zbalil.

Vlakom rýchlejšie než lietadlom. Je to revolúcia v železničnej doprave, tvrdí Čína
Vo štvrtok zišiel z továrenskej linky v čínskom meste Čching-tao prototyp vlaku, ktorý by mal byť schopný ísť rýchlosťou až 600 kilometrov za hodinu. Cesta z Pekingu do Šanghaja by sa vďaka nemu mala skrátiť o niekoľko hodín, dokonca by mala byť... Čítať ďalej
25 | 05 | 2019


Tehotná balkánska kráska si užíva predovšetkým fakt, že sú všetci traja spolu. Na poslednej Rytmusovej fotke, ktorú zverejnil dnes dopoludnia, však Jasmina chýba. Rytmusovi na nej idú oči bokom, pretože za ním je najznámejšia parížska kráska - Eiffelovka.

Fanúšikovia sa však nemusia báť, Jasmina najskôr snímku odfotila. Na svetoznámu vežu sa totiž išla pozrieť s manželom, o čom svedčí aj jej instagramový profil. Zdieľala totiž spoločnú fotografiu, na ktorej pozadí vykukuje Eiffelovka.

"Náš prvý manželský výlet," napísala na to krátko Jasmina a k fotke pripojila srdiečko. S Rytmusom si vo francúzskom meste zaľúbencov hrkútajú ako dve hrdličky, ktoré sa práve dali dohromady. Ich cesta od zoznámenia do "chomúta" nebola však nijako dlhá, trvala zhruba len jeden rok.