Veľký zvrat vo vyšetrovaní. Tínedžera mala na smrť dobodať jeho kamarátka
22 | 05 | 2019 I Aneta Leitmanová

Neoficiálna verzia o tom, že 16-ročného Tomáša dobodal na smrť neznámy muž v montérkach, sa nepotvrdila. Polícia priniesla v pondelok správu, že z vraždy tínedžera obvinili jeho kamarátku v rovnakom veku.


Motív vraždy teda ostáva stále neobjasnený. Viac podrobnosti prinesie až ďalšie vyšetrovanie. Odborníci sa zhodli v tom, že netreba zabúdať na prezumpciu neviny. Informácie priniesli Topky.sk.






16. mája v Žiline mal mladý muž zomrieť na následky 21 bodných rán. Polícia na sociálnej sieti potvrdila obvinenie voči jeho kamarátke, ktorú so zraneniami taktiež previezli do nemocnice.

Vaše dieťa možno zarába viac ako vy. Stačí byť populárny a hrať videohry
Na Slovensku sa youtuberi a streameri v posledných dvoch rokoch tešia veľkej popularite a zažívajú svoj "zlatý vek". Mnohí z vás už počuli o platforme pre streamerov, teda Twitch.tv. Ide o doménu, na ktorej nájdeme desaťtisíce aktívnych streamerov... Čítať ďalej
22 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Niektorí tvrdia, že svoju úlohu v tejto tragédii mohli zohrať aj drogy. Judita si mala zranenia spôsobiť sama. Susedia krátko po incidente videli z paneláku odchádzať muža v montérkach a červenej mikine. Toto tvrdenie sa však nepotvrdilo. Najnovšie informácie môže priniesť až policajné vyšetrovanie, momentálne ide len o domnienky.