STREĽBA V PETRŽALKE: Na mieste zasahujú záchranári
22 | 05 | 2019 I Peter Králik/TASR

Podľa televízie Markíza sa mal incident stať pred policajnou stanicou na Holíčskej ulici a vyžiadal si jedného postreleného.


V bratislavskej Petržalke sa v stredu poobede strieľalo. TASR to potvrdila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková bez ďalších podrobností.

"Žiadne bližšie informácie, vzhľadom na prvotné neopakovateľné úkony, nie je možné poskytnúť. Tiež sa vyhodnocujú na to, aby mohol byť zakvalifikovaný ten čin," povedala Mihalíková. Keď to procesná situácia dovolí, polícia poskytne ďalšie informácie.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová potvrdila, že na mieste zasahujú zdravotnícki záchranári.

Podľa televízie Markíza sa mal incident stať pred policajnou stanicou na Holíčskej ulici a vyžiadal si jedného postreleného.

A. Kiska nevymenuje sudcov ÚS, kým ich nebude potrebný počet
Prezident SR Andrej Kiska vymenuje ďalších sudcov Ústavného súdu (ÚS) SR, až keď poslanci doplnia potrebný počet kandidátov tak, ako to od nich vyžaduje ústava. V stredu po opakovanej voľbe kandidátov na ústavných sudcov to uviedol prezidentov... Čítať ďalej
22 | 05 | 2019 | tasr


 
Zraneného muža po streľbe v Petržalke previezli do nemocnice

V bratislavskej mestskej časti Petržalka, na Holíčskej ulici, došlo v stredu krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Pre TASR to potvrdila polícia i záchranári.

"Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová potvrdila zásah záchranárov, ktorých vyslali k zranenému mužovi. "Ošetrili ho a v stabilizovanom stave previezli do jednej z bratislavských nemocníc," spresnila.