Karel Gott šokoval fanúšikov! Toto vôbec nikto nečakal od takmer osemdesiatnika!
19 | 05 | 2019 I Zuzana Vargová
Karel Gott dokáže aj po rokoch fanúšikov prekvapiť! Mnohých zaskočil, keď si pred pár dňami založil účet na Instagrame, ktorý je inak považovaný skôr za sociálnu sieť pre mladých. Fotky ktoré na ňom teraz zverejnil, ale mnohým vyrazili dych! Informuje Stars24.cz.

Karel Gott síce onedlho oslávi osemdesiate narodeniny, doma má ale mladú ženu a malé dcérky, takže je jasné, že sa snaží ide s dobou! A to sa netýka len Instagramu, ale aj módy!

ŠKANDÁL: Masívny únik dôverných údajov o používateľoch Instagramu.
Databáza obsahujúca kontaktné údaje a záznamy o viac ako 49 miliónoch používateľov Instagramu, vrátane populárnych blogerov a celebrít, uniknula cez indickú marketingovú spoločnosť, ktorá tento zoznam získala zatiaľ neznámym... Čítať ďalej
21 | 05 | 2019 | Imrich Kovačič


Spevák vyrazil na koncert Leoša Mareša a pre túto príležitosť zvolil pre neho veľmi neobvyklý outfit!

"Milí priatelia, vaše včerajšie vrelé privítanie na koncerte Leoša Mareša v O2 aréne je pre mňa nezabudnuteľné! Tento večer ma naplnil energiou a priniesol mi veľa radosti na veľmi dlho. Vďaka Leošovi za pozvanie a veľká gratulácia k trikrát vypredanej aréne. Ešte musím veľa cvičiť, "odkázal fanúšikom.



Ku svojej správe pridal aj niekoľko fotiek, z ktorých sú jeho fanúšikovia na "větve"! Karel totiž vymenil tradičný oblek za pomaľovanú džínsovú bundu, červenú mikinu s kapucňou, čierne tepláky a červené tenisky! "Je to frajer, "nešetrí chválou Jakub.

Video: Pes sa najprv zbavil dôkazov, potom prišla spúšť
Psí miláčikovia po sebe vedia bez prítomnosti majiteľa zanechať poriadnu spúšť. Táto fenka ale všetkým prešla cez rozum, a najprv sa zbavila dôkazov. Čítať ďalej
21 | 05 | 2019 | Zuzana Vargová


"Pane Bože Vy ste fakt frajer, a čim starší tým lepšie. Proste opäť sa potvrdilo, že muži nestarnú len zrejú ako víno a Vy ste toho žiarivým príkladom, " jásá ďalšia fanúšička. "Čo je to za mladého chalana, proste ste stále mladý," chváli ho ďalší priaznivec.