Neverná Meghan a Harry nie je pravým otcom? Neverte všetkému, čo čítate na internete
17 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Internet je v posledných dňoch na nohách! Môže za to článok magazínu Globe, ktorý tvrdí, že princ Harry v skutočnosti nie je otcom jeho syna Archieho. Do celej veci sa teraz vložil Gossip Cop, ktorý vysvetlil, o čo ide.


Podľa informácií časopisu Globe Harry nie je Archieho skutočným otcom. Časopis sa odvoláva na zdroj blízky kráľovskej rodine, ktorý údajne prezradil detaily, ktoré ale nemal nikto vedieť.

Môže Meghan rozštiepiť kráľovskú rodinu? Jej moc sa rozrastá, chcú ju poslať do Afriky
Vojvodkyňa Meghan Markleová nie je len novopečenou mamičkou, ale aj jednou z najsilnejších členiek kráľovskej rodiny. Podľa odborníkov jej moc s narodením Archieho ešte vzrástla a momentálne je v silnejšej pozícii než kedykoľvek... Čítať ďalej
16 | 05 | 2019 | Roman Suchý


"Ešte pred pôrodom urobili test DNA z plodovej vody, ktorý podstupuje každé kráľovské dieťatko. Ukázalo sa, že Harry nie je otcom," prezradil zdroj pre časopis Globe s tým, že Harry je o všetkom uzrozumený.

"Harry v momente úplne zbledol, bol skoro priehľadný. Meghan sa potom rozplakala a šepkala, že je to nemožné, že to nemôže byť pravda. Harry je zničený, ale nechce chlapčekovi zničiť detstvo, takže bude mlčať," dodal údajný zdroj.

Špekulácie dosiahli takej intenzity, že sa známy server Gossip Cop, ktorý sa venuje vyvracaniu mýtov o celebritách, rozhodol uviesť vec na pravú mieru. Poukázal napríklad na to, že v článku nie je vysvetlené, prečo sa Harry rozhodol podstúpiť hneď dva testy DNA. Naviac sa nikdy neobjavila a nepotvrdila špekulácie, že by bola Meghan Harrymu neverná.

Nový pas alebo Big Mac? Prevádzky McDonalds v Rakúsku budú slúžiť ako konzulárny úrad
Od 15. mája ponúkajú všetky prevádzky siete McDonalds v Rakúsku konzulárne služby americkým turistom, ktorí potrebujú podporu, informuje NYT. Čítať ďalej
17 | 05 | 2019 | Roman Suchý


Podľa servera je informácia o falošnom otcovstve úplný nezmysel. Magazín Globe je navyše vraj známy tým, že si príbehy o kráľovskej rodine vymýšľa, ako napríklad historku o tom, že princ Harry už jedno dieťa má.

Magazín sa navyše vraj vo svojich výmysloch stráca. Na jar vydal článok o tom, že aj za zrodením princa Charlesa stojí nevera, a tak nie je členom kráľovskej rodiny. Zrazu je ale opäť plnohodnotným príbuzným.

Podobných nezrovnalostí má magazín vo svojich článkoch toľko, že sa to nedá ani porátať. Gossip Cop preto upozorňuje, že aj údajné informácie o nemanželskom dieťati vojvodkyne Meghan sú úplne vymyslené.