Spoločensky unavený Danko? "Ťažko vládzem, fakt som dosť popil," povedal u Závodského
14 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Predseda Národnej rady a SNS Andrej Danko, druhý najvyšší ústavný činiteľ, vystupoval v rádiu Expres na obed pravdepodobne pod vplyvom alkoholu.


Aj keď sa to nedá tvrdiť so stopercentnou overenosťou, Andrej Danko bol v rádiu Expres u Braňa Závodského najskôr so zbytkovým alkoholom v krvi. O jeho "ľúbosti trochu vypiť" sa verejne šepká po parlamente už dlhší čas.

Tieto "javy" možno najzreteľnejšie pozorovať počas nočných rokovaní, väčšinou keď sa odvoláva nejaký člen vlády. Chlebíčky, rezne, cigary, drahý alkohol, to všetko nájdete na vládnych poslaneckých kluboch v hojnom množstve.

Sú omše iba podujatia KDH? Vypočujte si podcast Branislava Škripeka o incidente s Alojzom Hlinom
Hlina za jediný dôvod vzniku strany Kresťanská únia považuje to, aby Záborská mohla spolu so Škripekom kandidovať do Európskeho parlamentu, čo jej KDH neumožnilo a uprednostnilo kandidatúru bývalého predsedu Jána Figeľa. To, že Hlina považuje... Čítať ďalej
13 | 05 | 2019 | Aneta Leitmanová


Danko tvrdí, že včera večer "zapíjal hokej". Tomu sa dá rozumieť, atmosféra sa dala na mnohých miestach krájať. Koľko toho ale musel vypiť, aby bol na druhý deň o dvanástej na obed v takom stave?

Buď je to teda človek, ktorý v emočnom vypätí siahne po veľkom množstve alkoholu, alebo je to klamár a pil ešte v ten deň. Druhú verziu jemne podporuje aj staršie video .týždňa, kde si doobeda pozval k sebe herca Juraja Kemku a novinára Eugena kordu na "raňajky". Tí následne na videu naznačili, že išlo o "tekuté raňajky" a nie o chlieb s maslom a paprikou.

Neviem si vybrať, ktorá z tých dvoch možností je horšia.

Na videu si to môžete vypočuť detailnejšie, čas je približne 10:45.